Restaurant Carnevino

Dinerbon Veenendaal Restaurant Carnevino
Adres
Gelderland 7-9
3901BB Veenendaal
Telefoon
0318-500262
Dinerbon Veenendaal Restaurant Carnevino
Dinerbon Veenendaal Restaurant Carnevino
Dinerbon Veenendaal Restaurant Carnevino

In het bruisende hart van Veenendaal vindt u een leuk, nieuw restaurant genaamd Carnevino. In deze sfeervolle eetgelegenheid kunt u nu ook met uw dinerbon terecht. Bij Carnevino vinden ze het extra leuk om nieuwe gasten te ontvangen dus u kunt er van uit gaan dat u warm zult worden onthaald met uw dinercheque. Carnevino is vanaf het middaguur tot en met de avond geopend, en u kunt er dus terecht voor zowel een uitgebreide lunch als een spetterend diner. De inrichting van het restaurant is modern, maar de warme verlichting zorgt toch voor een huiselijke sfeer. Wanneer het buiten wat beter weer is dan kunt u ook met een lekker fris wijntje of een andere versnapering plaatsnemen buiten op de loungeset.

Restaurant Carnevino staat bekend om de heerlijke vleesgerechten. De chefs bereiden verassende vleesgerechten die niet alleen een lust zijn voor de tong maar ook zeker voor het oog. Voor de bereiding van deze – vaak internationaal georiënteerde – gerechten, gebruiken zij altijd dagverse producten. De opmaak van de borden krijgt ook extra aandacht, waardoor het al vanaf het moment van serveren een feest op uw bord is. Enkele voorbeelden van gerechten die u bij Carnevino kunt bestellen met uw dinerbon zijn de Carnevino burger van twee huisgemaakte rundvleeshamburgers in een lekker broodje met sla, kaas en hamburgersaus en een gegrilde Zuid-Amerikaanse ossenhaas met pepersaus. Alle gerechten worden geserveerd met salade, warme seizoensgroenten en een keuze uit dagelijks wisselende soorten friet, rijst of pasta.

Kom zelf kijken en proeven bij dit nieuwe vleesspecialiteitenrestaurant in Veenendaal en vergeet niet om ook uw dinercheque mee te nemen bij uw bezoek!

Let op: gelieve van tevoren bij uw reservering aan te geven dat u uw Diner Cadeaukaart komt verzilveren.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10