Restaurant de Gulle Pot

Dinerbon Veenendaal Restaurant de Gulle Pot
Adres
Valleistraat 23
3901 RS Veenendaal
Telefoon
0318-520500
Dinerbon Veenendaal Restaurant de Gulle Pot
Dinerbon Veenendaal Restaurant de Gulle Pot
Dinerbon Veenendaal Restaurant de Gulle Pot

Gezellig uit eten met uw Dinerbon kan in Veenendaal bij restaurant De Gulle Pot. De Gulle Pot ligt op loopafstand van het Veenendaalse centrum en van theater ‘De Lampegiet’. De Gulle Pot heeft is een restaurant met de sfeer van een huiskamer en dat merkt u al direct bij binnenkomst. Een bezoekje aan ons restaurant voelt echt als thuiskomen, mede dankzij het gezellige, warme en huiselijk intieme interieur en de gastvrije ontvangst. Het huiskamergevoel is iets waar wij echt prat op gaan bij De Gulle Pot. Door de juiste combinatie te zoeken van een gezellig en huiselijk interieur en een vriendelijk en warm onthaal hopen wij te bereiken dat iedereen zich helemaal welkom voelt in ons restaurant.

In onze keuken staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij willen dan ook dat u als gast met uw Dinerbon een maaltijd krijgt die u verwacht in een restaurant; van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Stel zelf een 3-gangendiner samen of geniet à la carte van onze mooie gerechten en specialiteiten. Geniet van een heerlijk ‘Oerhammetje’ of kies voor Steak ‘De Gulle Pot’, bestaande uit een heerlijke dubbele kogelbiefstuk. Ook hebben wij een aantal vegetarische gerechten op de kaart staan. Kom met uw Diner giftcard genieten van de huiselijke sfeer, de gastvrije ontvangst en het heerlijke eten. Met uw familie of vrienden zult u zich bij ons spoedig thuis voelen en dat is natuurlijk altijd prettig.

Kom gerust met uw Diner Cadeau Dinercheque bij ons langs in ‘De Gulle Pot’. Wij hopen u binnenkort een keer te kunnen verwelkomen!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan