Restaurant Mucha (ZO t/m VR)

Dinerbon Veenendaal Restaurant Mucha (ZO t/m VR)
Adres
De Sterke Arm 1
3901 EK Veenendaal
Dinerbon Veenendaal Restaurant Mucha (ZO t/m VR)
Dinerbon Veenendaal Restaurant Mucha (ZO t/m VR)
Dinerbon Veenendaal Restaurant Mucha (ZO t/m VR)
Dinerbon Veenendaal Restaurant Mucha (ZO t/m VR)

Let op: op feest- en zaterdagen kunt u hier niet met de Diner Cadeaukaart betalen.

Restaurant Mucha is een uniek restaurant in het centrum van Veenendaal. Gelegen aan het water van de Grift ligt een sfeervol pand met een moderne uitstraling. De chef kok legt zijn hart en ziel in de gerechten en dat is zeker terug te proeven. Op de kaart staan creatieve gerechten. Zeker als je eens wat anders zoekt dan een 'standaard' restaurant, is het zeker een tip om jouw Dinerbon te spenderen bij restaurant Mucha.

Dat creatieve en heerlijke gerechten niet duur hoeven te zijn, bewijst Mucha. Voor slechts €37,50 euro heb je al een drie-gangen keuzemenu, waarbij je vrije keuze hebt uit de hele kaart. De gerechten zijn ook los te bestellen en de prijzen zijn lekker overzichtelijk. Voor ieder gerecht betaal je namelijk dezelfde prijs, met uitzondering van enkele gerechten waar een paar euro bij op komt. Dit staat er duidelijk bij aangegeven. Een kleine greep uit de voorgerechten: slakken à la Mucha uit de oven, tartaar van zalm en truffelrisotto met gefrituurde champignon in tempura. De hoofdgerechten zijn ook zeker bijzonder te noemen, zoals een duo van wild, een hele dorade van de grill en tajine. En de nagerechten zijn er om je vingers bij af te likken. Wat dacht je van een crumble met kersen of een wentelteefje van suikerbrood?

Als je je liever laat verrassen door de kok, ga dan voor een verrassingsmenu. Je hebt keuze uit 4-, 5- en 6-gangen. De verrassingsmenu’s zijn per tafel te bestellen en natuurlijk kunnen speciale wensen aan de koks van Mucha worden doorgegeven. 

Restaurant Mucha is van woensdag tot en met zondag geopend vanaf 16.30 uur. Reserveren kan online via de website, maar ook per mail of per telefoon. Vergeet jouw Dinercheque niet mee te nemen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10