Zeldzaam

Dinerbon Veenendaal Zeldzaam
Adres
JG Sandbrinkstraat 1
3901EW Veenendaal
Telefoon
0318 510500
Dinerbon Veenendaal Zeldzaam
Dinerbon Veenendaal Zeldzaam

U heeft nu exclusief de mogelijkheid om met uw dinerbon de stad Veenendaal culinair te gaan ontdekken. Uw ontdekkingsreis begint bij restaurant Zeldzaam, waar u van harte welkom bent om te komen genieten van een hapje en een drankje. Zeldzaam is dé ontmoetingsplek in het hart van Veenendaal, waar de plaatselijke bevolking en bezoekers van Veenendaal elkaar ontmoeten. Dit zorgt voor een gezellige, dorpse sfeer die wordt versterkt door de vrolijke bediening en het vriendelijke barpersoneel, die er graag met alle gasten een geslaagde avond van maken. U bent bij restaurant Zeldzaam elke dag van de week welkom, van maandag tot en met zondag!

De keuken van restaurant Zeldzaam is geïnspireerd door de Franse cuisine. Daarbij wordt er altijd gekookt met de beste producten en dagverse ingrediënten, om voor u een zo smaakvol mogelijke maaltijd op tafel te zetten. Begin uw avond met een salade van Serranoham met witlof en venkel of met een carpaccio met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas. Proef als hoofdgerecht de Schotse zalmfilet van de grill met groene kruiden en Hollandaise saus, of ga voor een lekker stuk lamsrack dat wordt geserveerd in een saus van gepofte knoflook. Bekijk ook de uitgebreide dessertkaart en de wijnkaart van restaurant Zeldzaam om uw avond helemaal compleet te maken.

Wilt u ook proeven van de sfeer in dit restaurant en bovenal heerlijk uit eten gaan met vrienden of familie? Kom dan naar restaurant Zeldzaam in Veenendaal en vergeet niet om uw dinercheque mee te nemen bij uw bezoek.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10