Restaurant De Vrijstad

Dinerbon Vianen Restaurant De Vrijstad
Adres
Voorstraat 101
4132 AP Vianen
Telefoon
0347-321131
Dinerbon Vianen Restaurant De Vrijstad
Dinerbon Vianen Restaurant De Vrijstad
Dinerbon Vianen Restaurant De Vrijstad

 Huiselijk en Culinair; dat is de Vrijstad! Met uw Dinerbon kunt u gerust eens bij ons komen eten in ons monumentale pand. U vindt ons in het hart van Vianen, tegenover de grote kerk. Vroeger, in de middeleeuwen was Vianen een vrijstad. Dat betekende dat als je eenmaal binnen de poorten van Vianen was, dat je dan niet meer vervolgd kon worden voor je misdaden en dus ‘vrij’ was. Restaurant Vrijstad zit in het pand van een voormalig notariswoonhuis dat dateert uit 1907.

De vrijstad ademt door de klassieke inrichting nog steeds de sfeer uit van vroeger. Door de prachtige details zoals de hoge plafonds met ornamenten, oude schuifdeuren en de marmeren vloer in de authentieke hal krijgt u een inkijkje in andere tijden. Er zijn vier gezellig ingerichte kamers. Dit zijn de voor- en achterkamer, de serre en de toenmalige ontvangstkamer, die  nu de blauwe kamer wordt genoemd. Deze is zeer geschikt voor onder andere privé dineren met een groep. Aan de straatkant van de Vrijstad is een gezellig terras en aan de achterkant ligt de zeer zonnig gelegen stadstuin met terras. Hier is op het heldere dagen heerlijk vertoeven.

Bij de Vrijstad kunt u terecht voor een intiem diner voor twee, een lekkere lunch of een luxe high tea. U wordt altijd culinair verwend door chef kok René. Zijn broer Arjan is de gastheer en samen zijn zij de uitbaters van de Vrijstad. U kunt ook bij de Vrijstad terecht voor een bruiloft, receptie, feestje of zakelijke bespreking. Wij hopen u snel met uw Dinercheque te zien verschijnen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10