Restaurant Boven Water

Dinerbon Vinkeveen Restaurant Boven Water
Adres
Achterbos 24A
3645 CD Vinkeveen
Telefoon
0297 - 263672
Dinerbon Vinkeveen Restaurant Boven Water
Dinerbon Vinkeveen Restaurant Boven Water
Dinerbon Vinkeveen Restaurant Boven Water

Ga met uw Dinerbon eens op speurtocht. De verrassing zal groot zijn als u verstopt tussen het de boten en het water van jachthaven Vinkeveen Restaurant Boven Water vindt! Het zal wel even zoeken zijn, want Boven Water is gelegen op de eerste verdieping, bóven het water. Het Bijzondere restaurant heeft aangrenzend een prachtig zwevend terras. Vanaf deze onvergetelijke plek heeft u een fantastisch uitzicht op de jachthaven, de aanmerende boten en de Vinkeveense plassen.

Boven Water is een ecologisch en biologisch verantwoord kwaliteitsrestaurant. Duurzaamheid staat hier hoog in het vaandel. Dat betekent dat zoveel mogelijk wordt gewerkt met producten die geen nadelige gevolgen hebben voor de natuur, de gezondheid, de dieren en natuurlijk de producent. Zo wordt er gebruik gemaakt van streek- en seizoensproducten en wordt voedselverspilling tegengegaan. De bediening kan u hier nog veel meer over vertellen.

Boven Water hanteert geen menukaart, maar een dagelijks wisselend verrassingsmenu. Dit menu wordt gebaseerd op de producten die dat seizoen leverbaar zijn, van perfecte kwaliteit zijn en natuurlijk aansluiten op de wensen van de gasten. Dit houdt in dat het geheel persoonlijk wordt opgebouwd. U kiest het aantal gangen, variërend van 3 tot 7, en geeft uw persoonlijke voorkeur door. Het koksteam gaat hiermee aan de slag.

Patron bij Boven Water is Wouter Bläser en de vinoloog is Danny Noorlander. Hij selecteert bij elk menu een passend wijnarrangement als dat gewenst is. Ook gastvrouw Annika Borgstede kunt u van alles vertellen over de mooie selectie wijnen.

Komt u snel eens met uw Dinercheque genieten?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10