De Gouden Leeuw

Dinerbon Wijk bij Duurstede De Gouden Leeuw
Adres
Zandweg 8
3962 EC Wijk bij Duurstede
Telefoon
0343 - 591949
Dinerbon Wijk bij Duurstede De Gouden Leeuw
Dinerbon Wijk bij Duurstede De Gouden Leeuw
Dinerbon Wijk bij Duurstede De Gouden Leeuw
Dinerbon Wijk bij Duurstede De Gouden Leeuw

Kom zeven dagen per week langs bij De Gouden Leeuw in Wijk bij Duurstede

Kom zeven dagen per week langs bij De Gouden Leeuw in Wijk bij Duurstede. Je bent van harte welkom voor een smaakvolle lunch, een uitgebreid diner of voor een kopje koffie of thee met wat lekkers. Het restaurant biedt een erg veelzijdige menukaart, zodat er voor zowel visliefhebbers, vleesliefhebbers als vegetariërs meer dan genoeg keuze is.

Kies met je dinerbon uit diverse klassieke gerechten bij De Gouden Leeuw in Wijk bij Duurstede

Bij De Gouden Leeuw in Wijk bij Duurstede kies je uit diverse klassieke gerechten op de menukaart. Zo weet je zeker dat er voor ieder wel wat wils is. Er worden mooie producten van het seizoen gebruik en er wordt gewerkt met streekproducten. Voor de lunch ben je van harte welkom tussen 12:00 uur - 16:00 uur en het diner vindt plaats vanaf 17:00 uur. Kom je met je dinerbon liever langs voor een kopje koffie of thee met wat lekkers, dan ben je natuurlijk de hele dag door van harte welkom in De Gouden Leeuw in Wijk bij Duurstede.

Huur met een dinercheque de zaal van bij De Gouden Leeuw in Wijk bij Duurstede voor verschillende gelegenheden

De zaal van bij De Gouden Leeuw in Wijk bij Duurstede leent zich uitstekend voor verschillende formele en informele gelegenheden. Denk hierbij aan vergaderingen, recepties, diners, brunches en condoleances. Je hebt te alleen tijde met de dinercheque de toegang tot gratis wifi en de aankleding is geheel naar keuze. De zaal biedt plek voor maximaal 110 gasten. Neem gerust eens een keer contact op met het gasvrije personeel om zodoende uw wensen kenbaar te maken. Er wordt graag met u meegedacht zodat er altijd een passen voorstel voor u op kan worden gemaakt. 

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10