Griekse Taverna Mazi Mas

Dinerbon Wijk bij Duurstede Griekse Taverna Mazi Mas
Adres
Klooster Leuterstraat 20
3961AZ Wijk bij Duurstede
Telefoon
0343 445417
Dinerbon Wijk bij Duurstede Griekse Taverna Mazi Mas

Met uw dinerbon kunt u nu genieten van de heerlijke gerechten die bij restaurant Griekse Tavema Mazi Mas bereid worden! Dit leuke restaurant is gevestigd aan de Klooster Leuterstraat in Wijk bij Duurstede. Het is een modern ingericht restaurant. Donkere tafels en stoelen zorgen voor een warme sfeer, en de blauwe muur en de bloemetjes op de tafels zorgen voor de gezelligheid en een frisse tint in het restaurant. Ook is er een houtenkast aanwezig waar verschillende soorten dranken in staan. Het restaurant ziet er heel netjes en verzorgd uit. U zult zeker in een aangename omgeving kunnen genieten van uw gerecht. Ook de mensen die bij Tavema Mazi Mas werken zijn gastvrij en helpen u graan. Zij kunnen u ook zeker adviezen geven over de verschillende gerechten, zodat u echt een juiste keuze maakt! Ook is er een prachtige bar aanwezig waar vele verschillende soorten dranken geschonken worden. U kunt dus ook alleen voor een drankje langskomen bij Grieks restaurant Tavema Mazi Mas!

In de keuken worden verschillende gerechten bereid. U kunt kiezen voor tapas, maar ook voor een voor-, hoofd- en nagerecht. Ideaal voor uw dinercheque! Er zijn koude en warme voorgerechten aanwezig, zoals: aubergine salade, verse ansjovis en gebakken feta. Als hoofdgerecht zijn er onder andere: mixed grill, giros schotel en stifado. Ook zijn er heerlijke desserts aanwezig. Er is echt genoeg te eten voor jong en oud!

Dinsdag tot en met zondag is het restaurant geopend vanaf 17:00 uur. Tavema Mazi Mas ziet u graag eens langskomen met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10