Kasteel Woerden

Dinerbon Woerden Kasteel Woerden
Adres
Kasteel 3
3441BZ Woerden
Telefoon
0348 - 436000
Dinerbon Woerden Kasteel Woerden
Dinerbon Woerden Kasteel Woerden
Dinerbon Woerden Kasteel Woerden
Dinerbon Woerden Kasteel Woerden

Let op: U kunt uw cadeaukaart enkel gebruiken op dagen waarop er geen evenementen gepland staan. Hierover kunt u telefonisch contact opnemen.

De dinerbon die u heeft ontvangen van dierbare vrienden, familie of collega’s wilt u natuurlijk op een bijzondere plek besteden. Dit kan nu onder andere in Woerden, waar u welkom bent voor een culinair avontuur op Kasteel Woerden met uw dinercheque. Kasteel Woerden is een bijzonder kasteel. Het is maar liefst 600 jaar oud en het is een van de meest aansprekende monumenten van het Groene Hart van Nederland. Kasteel Woerden is gelegen op een groene locatie en omringd door een brede slotgracht. Om het restaurant van Kasteel Woerden te bereiken dient u dan ook een echte kasteelbrug over te gaan! Het meest bijzondere aan de locatie van Kasteel Woerden, is dat het ook nog eens centraal gelegen is in de stad.

Binnen in het restaurant van Kasteel Woerden zal u uw ogen uitkijken. De zaal is schitterend ingericht en u heeft er met uw dinerbon meerdere mogelijkheden. Zo bent u welkom voor een uitgebreide en royale high tea of voor beers & burgers. Wanneer u iets te vieren heeft, dan is Kasteel Woerden bovendien de ideale locatie. U kunt er uw huwelijksfeest vieren, maar ook zakelijke bijeenkomsten houden of een rouwbijeenkomst laten plaatsvinden. Voor ieder evenement is er wel een passende zaal te vinden. Iedere zaterdag en zondag bent u welkom in het restaurant en op het terras voor een vorstelijke high wine of een kop koffie met heerlijk gebak erbij.

Wilt u graag culinair genieten op een echt kasteel in Woerden en dat met uw dinercheque? Wacht dan niet langer en breng een bezoek aan het prachtige Kasteel Woerden!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10