La Payuca (geen e-vouchers)

Dinerbon Woerden La Payuca (geen e-vouchers)
Adres
Wilhelminaweg 20
3441 XC Woerden
Telefoon
0348 - 412113
Dinerbon Woerden La Payuca (geen e-vouchers)
Dinerbon Woerden La Payuca (geen e-vouchers)
Dinerbon Woerden La Payuca (geen e-vouchers)
Dinerbon Woerden La Payuca (geen e-vouchers)

Let op: wij accepteren geen e-vouchers.

Argentinië, wie kent het niet… Het is het land van onze koningin, bijzonder voetbal en buitengewoon lekker eten. Bij La Payuca kan zelfs de meest Hollandse Nederlander zich in dit exotische oord wanen. U kunt er ook met uw Dinercheque terecht. De sfeer is zoals men mag verwachten in een Argentijns restaurant. Bovendien is er met regelmaat live muziek, waardoor u pas echt in de vakantiestemming komt! Hier geniet u van heerlijke Argentijnse specialiteiten waarbij mooie stukken vlees centraal staan. De carnivoor is bij La Payuca aan het juiste adres met zijn/haar Dinerbon!

Er wordt vaak geopperd dat de spareribs van La Payuca de beste van Woerden zijn, misschien zelfs die van Nederland. Met de Dinerbon kunt u dat zelf testen. Kies daarbij uw favoriete marinade zoals pittige tomatensaus, verse knoflook of de zoete variant. Uiteraard kunt u ook bij La Payuca terecht voor een echte Argentijnse biefstuk. Wat wel zeker is, is de kwaliteit van de ingrediënten. La Payuca importeert hoogst persoonlijk vlees van buitengewone kwaliteit. De Aberdeen Angus runderen zijn zo mals dat het vlees al op je tong gaat smelten. Als u fan bent van de grill, een patatje en een lekkere salade zit u hier goed. Er wordt met veel trots gekookt en dit proeft u zeker terug.

Kom dus snel met uw Dinercheque naar La Payuca en laat u meevoeren op een culinaire ontdekkingstocht naar de andere kant van de wereld. U zult niet teleurgesteld worden! Het gaat de eigenaar van La Payuca aan het hart dat u het naar uw zin heeft. Geniet van een onvergetelijke avond in Argentijnse stijl!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10