Plein 7

Dinerbon Woerden Plein 7
Adres
Kerkplein 7
3441BG Woerden
Telefoon
0348 508912
Dinerbon Woerden Plein 7
Dinerbon Woerden Plein 7
Dinerbon Woerden Plein 7

Plein 7 is een Grand Café, gelegen in Woerden, waar bijna de gehele dag terecht kunt. Zowel voor een lunchsalade, een broodje, een a la carte diner, maar ook voor een hightea of een borreltje met bijpassende snack, is dit de perfectie locatie om uw dinerbon te verzilveren.

Bent u op zoek naar een mooie locatie in de buurt van Woerden, om uw dinercheque te besteden? Dan hoeft u niet langer verder te zoeken, want bij Grand Cafe Plein 7 is voor iedereen een heerlijk maaltijd te bestellen. Zo kunt u voor de lunch een broodje kroket bestellen, maar ook broodje met gerookte zalm, of u kunt een heerlijke salade kiezen. En alsof dat niet genoeg is zijn er pan tosti’s en soepen. Verder vindt u op de menukaart onder andere: een high tea, een luxe high tea, maar ook high wine. Hierbij krijgt u drie wijnglazen van speciaal geselecteerde wijnen van het vat. Elk glaasje begeleid door een lekker hapje. Dineren kan uiteraard ook uitgebreid bij Plein 7. Er zijn zeer diverse voorgerechten, en als hoofdgerecht heeft u de keuze uit visgerechten, vegetarische gerechten, en natuurlijk vleesgerechten. Aanraders zijn bijvoorbeeld de saté van kippendijen, en de varkenshaasmedaillons. Voor de zoetekauw is ook nog een uitgebreid aanbod aan desserts te vinden op de menukaart. Dit alles kan vanzelfsprekend betaald worden met uw dinerbon.

Wilt u eens lekker lunchen of uit eten in Woerden? Dan is Grand Cafe Plein 7 een absolute aanrader om uw dinerbon te besteden. Eet smakelijk alvast!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10