Restaurant Janzen

Dinerbon Woerden Restaurant Janzen
Adres
Rietveld 130
3443 XE Woerden
Telefoon
0348 688001
Dinerbon Woerden Restaurant Janzen
Dinerbon Woerden Restaurant Janzen
Dinerbon Woerden Restaurant Janzen
Dinerbon Woerden Restaurant Janzen

Restaurant Janzen is een bijzonder restaurant, gevestigd in een imposant art deco pand aan de rand van Woerden. U kunt hier in een ongedwongen sfeer dineren op een unieke locatie, midden in het Groene Hart. Ze accepteren ook uw Dinerbon als geldig betaalmiddel. Restaurant Janzen is geopend van maandag tot en met zaterdag. Door de weeks is het ook mogelijk om er te komen lunchen!

Voor een feestelijk lunchmenu moet u bij Restaurant Janzen zijn. Voor slechts €28,50 krijgt u een culinair voorgerecht en hoofdgerecht, waarbij u altijd kunt kiezen tussen vlees en vis. Dit kunt u natuurlijk ook met uw Dinerbon bestellen! Bij Restaurant Janzen werken ze graag met verse producten van het seizoen. Dat is ook terug te zien op de dinerkaart. Zo vindt u er in het najaar onder andere côte de boeuf van de grill, wilde eend uit de Bree polder, ravioli gevuld met wilde Italiaanse spinazie en bospaddenstoelen en nog veel meer. Zeven jaar na de opening van Restaurant Janzen, werden ze bekroond met een Bib Gourmand. Dit is een onderscheidingsteken van Michelin voor een eetgelegenheid die een kwalitatief hoogstaande maaltijd serveert onder de €35. Daarnaast zijn ze opgenomen in de 500 beste restaurants in Nederland van tijdschrift Lekker. Uw Dinercheque is hier dus goed besteed!

Bent u vegetariër of heeft uw bepaalde allergieën of dieetwensen? Restaurant Janzen heeft hier voldoende ervaring mee en houdt graag rekening met u. Zo kan iedereen een prettige avond beleven! Reserveer nu en neem uw Dinercheque mee.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10