Brasserie Twist of Flavours

Dinerbon Zeist Brasserie Twist of Flavours
Adres
1e Hogeweg 22 S
3702 HL Zeist
Telefoon
030 - 6922111
Dinerbon Zeist Brasserie Twist of Flavours
Dinerbon Zeist Brasserie Twist of Flavours
Dinerbon Zeist Brasserie Twist of Flavours
Dinerbon Zeist Brasserie Twist of Flavours

In de slotstad Zeist vindt u langs de Hogeweg Passage Brasserie TOF. TOF staat voor Twist of Flavours en dit betekent dat wij u met uw Dinerbon een mix van smaken aanbieden. Wij serveren lunch en diner. Door de grote variatie in prijs en smaak staat er bij TOF voor iedereen iets naar wens op de kaart. Onthoudt! Wat voor gerecht u ook kiest bij dit heerlijke restaurant, de keuken zorgt ervoor dat het u voortreffelijk zal smaken. Het liefst verrassen wij u daarom met een speciaal voor u bereid verrassingsmenu. U hoeft dan alleen te kiezen hoeveel gangen u wilt en onze chefs doen de rest. Uiteraard kunt u bij elk menu een bijpassend wijn-arrangement bestellen. Ook de afzonderlijke gerechten gaan gepaard met een zorgvuldig uitgezochte wijnsuggestie. Wilt u echter een andere wijn of u eens laten verassen? Wij geven u met veel liefde advies over een wijn die past bij uw persoonlijke smaak. Ook met uw kinderen kunt u met uw dinercheque naar TOF. Zo hebben wij een leuke speelruimte ingericht en staan er veel speciale kindergerechten op de kaart.

Zeker is dat alle gerechten van TOF van biologische en fair-trade producten worden gemaakt. Wij ondernemen verantwoord in combinatie met streek- en seizoensproducten. De eigenaren en oprichters van TOF zijn Léon van de Heuvel en Bas zeilmaker. Zij hebben jarenlange ervaring opgebouwd in de horeca en weten hierdoor precies hoe zij de wensen van hun klanten moeten vervullen.

 

Wilt u met uw Dinerbon voor een goed bedrag een heerlijke culinaire verassing? Kom dan naar Brasserie TOF. In ons modern ingerichte restaurant staat een enthousiast team klaar, aangestuurd door de nog enthousiastere eigenaren. Wij hopen u heel snel met uw Dinerbon te mogen ontvangen en te verrassen!  

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10