Grieks Restaurant CostaRozzi

Dinerbon Zeist Grieks Restaurant CostaRozzi
Adres
Steynlaan 52
3701EH Zeist
Telefoon
030 2684741
Dinerbon Zeist Grieks Restaurant CostaRozzi
Dinerbon Zeist Grieks Restaurant CostaRozzi

Het Griekse restaurant CostaRozzi is sinds 23 maart 2016 geopend voor iedereen die graag eens kennis maakt met de Griekse keuken. CostaRozzi is gelegen aan de Steynlaan in Zeist. Het Griekse restaurant heeft een totaal andere uitstraling dan een traditioneel Grieks restaurant heeft. CostaRozzi heeft een mooie moderne inrichting met een prachtige bar waaraan gedronken kan worden. U kunt hier met uw dinerbon nu heerlijk genieten van verschillende soorten gerechten, de gezelligheid en de aangename omgeving. Op warme en zonnige dagen heeft u de keuze om binnen of buiten op het prachtige terras wat te eten en te drinken. Verder heeft CostaRozzi ook uitstekend personeel tot haar beschikking. Zij werken hard en helpen u vriendelijk met al uw vragen. Iedereen is van harte welkom bij restaurant CostaRozzi, neem dus gezellig uw kinderen of uw ouders mee!

Er zijn verschillende heerlijke gerechten die u kunt eten bij CostaRozzi. Er is veel keuze aan soepen, warme- en koude voorgerechten, vis en zeevruchten, hoofdgerechten, vegetarische gerechten, grill specialiteiten, visspecialiteiten en kinderschoteltjes. Zo is er en veel keuze voor uw dinercheque en veel keuze voor u en uw gezelschap! Ook zijn er verschillende soorten heerlijke dranken waar u uit kunt kiezen bij CostaRozzi. Kies een heerlijke drank om uw diner perfect te laten smaken!

De keuken is dagelijks geopend van 17:00 uur tot 22:00 uur. Kom eens gezellig langs in dit nieuwe en verfrissende Griekse restaurant, vergeet daarbij zeker uw dinercheque of dinerbon niet!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10