Kota Radja Zeist

Dinerbon Zeist Kota Radja Zeist
Adres
Pr.Marijkelaan 5
3708DA Zeist
Telefoon
030 6925290
Dinerbon Zeist Kota Radja Zeist
Dinerbon Zeist Kota Radja Zeist

Kota Radja aan de Prinses Marijkelaan 5-7 in Zeist is al vele jaren een bekende naam bij Zeister liefhebbers van Chinees en Indisch eten. Het restaurant bevindt zich aan de rand van het winkelcentrum van de wijk Kerckebosch waardoor er ruim voldoende – volledig gratis – parkeermogelijkheden in de buurt van het etablissement beschikbaar zijn. De ruim opgezette zaak is voorzien van een eenvoudige inrichting met typisch Aziatische accenten, zodat je niet hoeft te twijfelen of je je voor het nuttigen van Chinese of Indonesische spijzen en dranken wel op het juiste adres bevindt. Kota Radja beschikt ook over een bezorgservice, maar als je eten van dit restaurant thuisbezorgd wilt krijgen kun je de bezorger NIET met je dinerbon of dinercheque betalen.

Als je de menukaart van dit restaurant doorneemt, dan zal het je opvallen dat men zich voor wat betreft de aangeboden gerecht vooral richt op de Cantonese en Szechuanese keuken. Cantonse specialiteiten die de keukenbrigade van Kota Radja voor jeaklaar kan maken zijn onder meer Ho Yau Ngau Law (biefstuk van de haas met oestersaus en uien), Ha Lok (Chinese garnalen met pikante tomatensaus) en Chuk ChawYuk (een vogelnestschotel met varkenshaas en groeten). Voor wat betreft Szechuaanse lekkernijen heb je onder andere keuze uit Szechuan Nga Yuk (gesneden runderhaas met groenten en pikante saus), Szechuan Sin Yau (inktvis met gekruide peper) en Kung Po Kai (gekruide kippenblokjes met pikante saus). Kota Radja staat ook bekend om z’n overheerlijke geroosterde Pekingeend en is regionaal gezien specialist op het gebied van het serveren van tapas op z’n Chinees. Deze laatstgenoemde kleine culinaire hapjes hebben de naam chapas toebedeeld gekregen en worden desgewenst volgens het ‘all you can eat’ concept geserveerd. Zoals het een volwaardig Chinees restaurant betaamt kun je ook bij Kota Radja terecht als je graag met 2, 3 of 4 personen van een uitgebreide rijsttafel wilt genieten.

Heb je na een avondje heerlijke Chinees en/of Indonesisch smullen je buik rond gegeten en is het moment aangebroken om de rekening voor alle genuttigde dranken en spijzen te betalen, dan kun je daar bij Kota Radja uiteraard gewoon het saldo van je dinercheque of je dinerbon voor gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10