Marokkaans restaurant Marrakech

Dinerbon Zeist Marokkaans restaurant Marrakech
Adres
Steynlaan 93
3701ED Zeist
Telefoon
030 633 0468
Dinerbon Zeist Marokkaans restaurant Marrakech

Aan de Steynlaan in Zeist staat Marokkaans restaurant Marrakech. Het restaurant is gezellig en vrolijk ingericht. U zult hier de culinaire sferen van Marokko tegen komen. Zowel het team als het interieur zal u meteen aanspreken. Het interieur bevat verschillende kleuren en warme tinten. De kleuren in het restaurant zijn voornamelijk donker om zo de warme Marokkaanse sfeer te creëren. Het team is gastvrij en helpen u graag. Zo kunt u met al uw vragen en wensen bij hen terecht. Het restaurant is geschikt voor jong en oud. Neem dus naast uw dinercheque ook uw kinderen, ouders, vrienden, broers of zussen of ander gezelschap mee!

In de keuken worden de lekkerste Marokkaanse gerechten bereid. Met uw dinerbon kunt u uit al deze gerechten kiezen. Een aantal voorbeelden van de kaart zijn: Marokkaanse linzensoep met verse kruiden, 5 stuks gepaneerde kippenvleugels, Marokkaanse erwtensoep met olijfolie en komijn, huisgemaakte gegrilde kipfilet met salade, friet en saus naar keuze, Shoarma van lams- en kalkoenvlees met friet en saus naar keuze en nog veel meer! Genoeg heerlijke broodjes, vleesgerechten, maar ook zeker vegetarische gerechten. Het is allemaal mogelijk bij Marokkaans restaurant Marrakech! De gerechten worden bereid met de beste en verste ingrediënten en kruiden.  Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van de gerechten uitstekend wordt.

Het restaurant is van dinsdag tot en met zondag geopend tussen 17:00 uur en 00:00 uur en 17:00 uur en 03:00 uur. Marokkaans restaurant Marrakech hoopt u snel eens te mogen verwelkomen met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10