Restaurant Dante

Dinerbon Zeist Restaurant Dante
Adres
Tweede Dorpsstraat 41
3701 AA Zeist
Telefoon
030 6336779
Dinerbon Zeist Restaurant Dante
Dinerbon Zeist Restaurant Dante
Dinerbon Zeist Restaurant Dante
Dinerbon Zeist Restaurant Dante

Restaurant Dante is een stijlvolle Bistro & wijnbar in het centrum van Zeist. Kom langs voor een gezellige borrel of uitgebreid diner. Het restaurant serveert verschillende kleine gerechten en verfijnde borrelhapjes. Geniet van de intense smaken en laat je verrassen door het uitgebreide aanbod van dit fantastische restaurant. Het restaurant accepteert de dinercheque en dinerbon als betaalmiddel. Heb je deze nog ergens liggen, geniet dan van een heerlijk diner en reken vervolgens af met je bon.

Culinair genieten

Culinair genieten is op weinig plekken zo gemakkelijk als bij Restaurant Dante. De menukaart van dit sfeervolle restaurant is geïnspireerd op de befaamde Franse keuken. Bestel steak tartare of geniet van een klassieke gegratineerde uiensoep. Voor echte vleesliefhebbers heeft het restaurant eend, bavette, tournedos en hertenbiefstuk. Eet je liever vis, dan is er een risotto met kabeljauw of wisselende vis van de dag. Voor de vegetariërs heeft het restaurant een wisselend vegetarisch gerecht en truffel risotto. Op donderdag heeft het restaurant oesterdag en betaal je per oester slechts €1 per stuk. Kies voor een heerlijke trifel, crème brûlée of kaasplank als nagerecht en afsluiter van een uitgebreid diner. De chef kookt zo veel mogelijk met seizoensgroenten en bedenkt regelmatig nieuwe gerechten. Laat jij je graag verrassen, kies dan voor het chef’s menu en geniet van verschillende overheerlijke gerechten. De chef bepaalt wat er op het menu staat en houdt rekening met eventuele allergenen of dieetwensen.

Een gezellig avondje uit

Naast de fantastische menukaart heeft Restaurant Dante ook een uitgebreide wijnkaart. Het restaurant serveert wijnen uit de hele wereld en verkoopt veel wijnen per glas. Kies voor een heerlijke Chablis tijdens oesterdag of een stevige rode wijn voor bij vleesgerechten. Het kundige personeel adviseert je graag over de verschillende wijnen en weet veel over wijn-spijs combinaties. Het restaurant opent dagelijks om 15.00 en is dan ook uitermate geschikt voor een uitgebreide borrel of gezellig avondje met vrienden. Bestel tijdens de borrel klassieke borrelhapjes of geniet van uitgebreide anti-pasti. Vergeet niet je Dinercheque of Dinerbon mee te nemen, gebruik de bon om te betalen en beleef een voordelig avondje uit. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10