Restaurant First

Dinerbon Zeist Restaurant First
Adres
Tweede Dorpsstraat 67
3701 AA Zeist
Telefoon
030 6930965
Dinerbon Zeist Restaurant First
Dinerbon Zeist Restaurant First

Lijkt het u leuk om met uw dinerbon te gaan eten bij een knusse, stijlvolle brasserie in het mooie Zeist? U bent nu met uw dinercheque van harte welkom om te komen lunchen of dineren bij Brasserie First, the place to eat & meat in Zeist. Iedere dinsdag tot en met zaterdag is de brasserie vanaf 12:00 uur geopend om u te voorzien van de meest smaakvolle gerechten. Of u nu met zijn tweeën komt of met een groot gezelschap, er wordt altijd een leuke plek voor u gevonden in het restaurant waar u leuk kunt zitten. Het uitnodigende interieur van de First ademt de sfeer van een echte Franse brasserie en brengt u alvast in de stemming om met uw dinercheque lekker te gaan genieten van de culinaire verassingen van de chef.

De chef de cuisine van brasserie First is John Stoffers, die iedere avond met de meest pure en verse ingrediënten voor u kookt. Hij laat zich hierbij inspireren door de seizoenen, waardoor u bij ieder bezoek weer opnieuw verrast zult worden. De ingrediënten komen bovendien zo veel mogelijk uit de eigen streek, waardoor deze extra vers en smaakvol zijn. Brasserie First is dan ook aangesloten bij Euro-Toques. Dit geeft een garantie voor ambachtelijk bereide, pure gerechten met zoveel mogelijk biologische producten. U kunt bij uw bezoek met uw dinerbon een keuze maken uit verschillende menu’s van drie, vier of vijf gangen.

Klinkt dit alles u als muziek in de oren? Reserveer dan snel een tafel bij Brasserie First en vergeet niet te vermelden dat u graag met uw dinercheque zou willen betalen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10