Restaurant Sirtaki

Dinerbon Zeist Restaurant Sirtaki
Adres
Voorheuvel 19
3701 JA Zeist
Telefoon
030-6924282
Dinerbon Zeist Restaurant Sirtaki

Wanneer je in het centrum van Zeist bent met een Dinerbon op zak, dan bent u van harte welkom bij Grieks specialiteiten restaurant Sirtaki. Sirtaki is een zeer gezellig restaurant waar u 6 dagen per week kunt genieten van de lekkerste authentieke Griekse gerechten. De eigenaars verwelkomen u graag in Sirtaki met een glaasje Ouzo. Dankzij de uitgebreide kaart is er voor jong en oud voldoende keuze om samen met de familie hier te eten.

Grieks Restaurant Sirtaki is al sinds 1985 een begrip in Zeist. De Griekse specialiteiten die dagelijks vers voor u worden gemaakt in eigen keuken geven u samen met de het Griekse interieur een echte Griekse beleving hier midden in de stad. Met uw Dinercheque kunt u hier ontspannen onder het genot van een zeer brede selectie gerechten, maar allemaal van uitstekende kwaliteit!

Bij restaurant Sirtaki in Zeist hebben we heerlijke kleine hapjes, ook wel te vergelijken met tapas, op het menu. U kunt heerlijk komen tafelen onder het genot van kleine smaakvolle hapjes. U moet dan denken aan heerlijke visgerechten, vleesgerechten, gerechten van de grill, ovenspecialiteiten, vegetarische gerechten en nog veel meer. Op onze site vindt u onze menu waarop u alle mogelijkheden terugvindt. Uiteraard kunnen we ook samen met u een meerdere Mézedes samenstellen voor uw tafelgezelschap. Ook hebben wij een saladebar waar u bij alle hoofdgerechten gebruik van kunt maken. Een speciaal dieet zoals Glutenvrij? Geef dit door bij uw reservering en onze keuken houdt er rekening mee tijdens uw bezoek. Afrekenen kan gemakkelijk met uw Dinerbon!

Bij Sirtaki is het genieten met elke gelegenheid en in elk gezelschap. Loop gerust eens binnen op één van de 6 dagen in de week of reserveer vooraf even via de website of per telefoon. Vergeet uw Dinercheque niet!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10