Tapa Tapa

Dinerbon Zeist Tapa Tapa
Adres
Slotlaan 251
3701GG Zeist
Telefoon
030 - 691 70 88
Dinerbon Zeist Tapa Tapa

Midden in het centrum van Zeist vindt u restaurant Tapa Tapa. Dit restaurant is al meer dan vijf jaar dé plek in het dorp om te genieten van een indrukwekkend assortiment aan Spaanse tapas. Ze accepteren hier ook uw Dinerbon! Tapa betekent deksel omdat de hapjes vroeger diende om het glas te bedekken tegen vliegjes. Tegenwoordig is het over de hele wereld een populaire eettraditie die vrienden en familie bij elkaar brengt. Zo ook bij Tapa Tapa in Zeist! Kom dus gauw eens langs met uw Dinercheque.

Tapa Tapa staat bekend om het onbeperkte tapasarrangement. Dan kunt u voor de vaste prijs van €24,95 p.p.(maandag t/m donderdag) of €29,95 p.p.(vrijdag t/m zondag) onbeperkt genieten van alle tapasgerechten op de kaart. En dit maar liefst 2,5 uur lang! Dit is een hele leuke manier om uw Dinerbon te besteden, omdat u samen met uw tafelgenoten diverse Spaanse hapjes kunt delen. Op de kaart vindt u lekkernijen zoals gefrituurde inktvisringen, gegrilde groene asperges, geitenkaaskroketjes en kippenpootjes met knoflook. De menukaart van Tapa Tapa biedt voor ieder wat wils. In combinatie met de live gitaarmuziek waant u zich in een warme Spaanse badplaats! Leun achterover en geniet van een onbezorgde avond. Betalen kan ook met uw Dinercheque.

Voor een kleine meerprijs kunt u ook nog één van de overheerlijke desserts van Tapa Tapa bestellen. Wat dacht u bijvoorbeeld van cheesecake met limoen, chocoladetaart met vanille-ijs of een traditionele ‘’Crema Catalana’’? Een ding is zeker: u zult restaurant Tapa Tapa altijd tevreden en voldaan verlaten!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10