Het Wapen van Valburg

Dinerbon Valburg Het Wapen van Valburg
Adres
Tielsestraat 69
6675 AC Valburg
Telefoon
0488 745081
Dinerbon Valburg Het Wapen van Valburg

Kom met vrienden, familie of collega’s langs bij Het Wapen van Valburg

Dit mooie en gezellige restaurant. leent zich uitstekend voor een gezellige avond uit met vrienden, familie of collega’s. In dit steakhouse wordt er gebruik gemaakt van een authentieke houtskooloven. Hierdoor krijgt ieder stukje vlees die je bestelt met de dinerbon een geweldige grill smaak en het eten bij Het Wapen van Valburg wordt hierdoor direct ineens een compleet andere beleving gaat worden. Ben je niet echt een vleesliefhebber, ook dan zit je bij dit restaurant helemaal goed. De menukaart bestaat namelijk ook uit tal van visgerechten en leuke vegetarische gerechten. Voor jong en oud en voor iedere smaak is er wel een passend gerecht te verkrijgen. Met wie kom jij binnenkort een keer langs?

Het Wapen van Valburg biedt ruimte voor grote en kleine groepen

De grote zaal van Het Wapen van Valburg biedt plek voor bijeenkomsten, feesten, vergaderingen en partijen. De wanden zijn flexibel waardoor de zaal volledig kan worden aangepast aan de groep waarmee je komt. Hierdoor wordt er voor iedere soort groep altijd een sfeervolle ambiance gecreëerd. Iedere woensdag en donderdag kun je ervoor kiezen om voor een vast tarief onbeperkt te eten. De spiesen en spareribs worden uiteraard bereid in de houtskooloven en het vlees wordt geserveerd met sauzen, frietjes en salade.

Geniet vsn een mixed grill van 400 gram voor een mooie prijs met je dinerbon

Iedere vrijdag en zaterdag kun je genieten van mixed grill van 400 gram voor een mooie prijs. Laat je aangenaam verassen met je dinercheque en ontdek de lekkere smaken van de grill. Kinderen eten iedere zondag gratis en het restaurant is van woensdag tot en met zondag van 11:00 tot 22:00 uur geopend. Let er wel op dat de keuken sluit om 21:00 uur. Lijkt een avondje uit met de dinercheque bij Het Wapen van Valburg je wel wat? Aarzel niet langer en maak direct een reservering!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10