Restaurant Bij Roos

Adres
Plenkertstraat 11
6301GK Valkenburg
Telefoon
020 6176268

Restaurant Bij Roos vind je aan de Plenkerstraat 11 in het Limburgse Valkenburg aan de Geul. Het etablissement is op een moderne manier ingericht en is voorzien van aangenaam warme accenten, zodat een gemoedelijke, huiselijke ambiance ontstaat. Uitbaters Rosa en Johnny en hun medewerkersteam vinden het een eer om je culinair in de watten te mogen leggen en zullen dan ook alles in het werk stellen om je smaakpapillen aangenaam te verrassen. De gastvrije vriendelijkheid in combinatie met het Bourgondische genieten zorgen ervoor dat deze eetgelegenheid niet alleen bij de lokale bevolking geliefd is, maar ook graag door toeristen en dagjesmensen bezocht wordt. Restaurant Bij Roos is elke maandag en dinsdag gesloten. Op alle andere dagen van de week kun je er van 5 uur ‘s middags tot 10 uur ‘s avonds met je dinercheque of dinerbon terecht.

Samen eten is samen genieten. Het is een stelling die zonder meer van toepassing is op het concept dat Bij Roos propageert, want het restaurant biedt haar gasten shared-dining aan. Dit betekent dat je met z’n tweeën een of meer specifieke gerechten bestelt waar jullie dan allebei van kunnen genieten. In dat kader prijkt er zelfs een speciaal sharingmenu op de kaart dat bestaat uit gedeelde voor-, hoofd- en nagerechten. Geen zin om te delen? Dan kun je natuurlijk ook gewoon individuele keuzes maken uit het a la carte aanbod van Bij Roos. Je meergangendiner kan in deze eetgelegenheid bestaan uit een koud of warm voorgerecht als starter, terwijl er voor het hoofdgerecht keuze is uit tal van overheerlijke vlees- en visvarianten, waaronder beef Wellington en een fishlovers duo met zalmfilet en sliptongetjes. Bezoek je dit etablissement op woensdag, donderdag of zondag en durf je het aan om volledig op de smaak van de chef-kok af te gaan, dan is het op die dagen ook mogelijk om voor het Bij Roos verrassingsmenu te kiezen.

Heb je heerlijk gegeten en gedronken en wordt het aan het einde van je verblijf in Restaurant Bij Roos tijd om je rekening te betalen, dan kun je daar zonder problemen het saldo van je dinercheque of je dinerbon benutten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10