Daily Fresh Fish Velp

Dinerbon Velp Daily Fresh Fish Velp
Adres
Bosschebaan 10
5363SX Velp
Telefoon
0486 476261
Dinerbon Velp Daily Fresh Fish Velp

De smaaksensaties uit zee, dagelijks vers aangevoerd, zullen je aangenaam verrassen. Iedereen wordt op zijn wenken bediend. Een moot gebakken vis of gefrituurd, het visbuffet is een lust voor het oog voor de echte visliefhebber.
Elke dag heeft de kok nog een specialiteit van de dag voor jou in petto. “Daily Fresh Seafood”, heet het visrestaurant, en doet zijn naam alle eer aan. Het heeft de looks van een boathouse, met de stevige houten planken die uiteraard een mediterraans blauwe kleur hebben. Op alle details wordt gelet. Natuurlijk bij de bereiding van het eten, maar ook zorgen de authentieke scheepslantaarns aan de wand ervoor, dat niet alleen de maag aan zijn trekken komt. Je proeft de sfeer van een diner aan zee. Naast de ruimte in het visrestaurant kun je ook genieten op het prachtige terras, prominent gelegen in het centrum van de sfeervolle promenade.

De vegetarische menukaart van ABC vind je bij Daily Fresh Fish! Je kunt hier natuurlijk met je dinerbon of dinercheque terecht. Wij hopen je snel te mogen verwelkomen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10