Restaurant Asteria

Dinerbon Venray Restaurant Asteria
Adres
Maasheseweg 80A
5804AD Venray
Telefoon
047-8511466
Dinerbon Venray Restaurant Asteria

Aan de Maasheseweg in Venray staat hotel en restaurant  Asteria. Met uw dinercheque kunt u bij dit hotel restaurant genieten van heerlijke gerechten! Asteria is een sfeervol en modern ingericht restaurant. Aan het plafond boven de prachtige bar hangen moderne lampen die een industriële tint hebben en de tafels en stoelen zijn modern. In het restaurant is er veel licht inval door de vele grote ramen die aanwezig zijn. Het is de perfecte plek om met jong en oud te dineren. Kom dus gezellig langs voor een romantische date, met vrienden, een collegiaal uitje of een familie etentje! Ook de bediening staat elk moment voor u paraat. Zij werken namelijk hard om er voor een onvergetelijk en zorgeloos bezoek van te maken!

In de keuken zijn de koks hard aan het werk om elk gerecht zo speciaal mogelijk voor u te maken. Zo bereiden zij zoveel mogelijk gerechten vers waardoor de smakencombinatie uitstekend is! Voor uw dinerbon kunt u goede kwaliteit eten verwachten. U heeft keuze uit wel 22 gerechten! Er zijn a la carte gerechten aanwezig, maar er zijn ook verrassing menu’s. Met deze menu’s laat u zich verrassen door de Chef kok met een 3-, 4-, 5- of 6-gangen menu! Bij ieder gerecht heeft u de keuze uit een zoet dessert of kaas. Heerlijk smullen dus!

Asteria is dagelijks geopend van 11:30 uur tot 21:30 uur. Voor lekker eten en een gezellig bezoek gaat u met uw dinercheque of dinerbon naar hotel restaurant Asteria!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10