Art Hotel Spaander

Dinerbon Volendam Art Hotel Spaander
Adres
Haven 15-19
1131 ET Volendam
Telefoon
0299 363595
Dinerbon Volendam Art Hotel Spaander
Dinerbon Volendam Art Hotel Spaander
Dinerbon Volendam Art Hotel Spaander
Dinerbon Volendam Art Hotel Spaander

Culinair genieten in het restaurant van Art Hotel Spaander

Art Hotel Spaander is gevestigd in het centrum van Volendam. Dit hotel leent zich daarom uitstekend voor een weekendje weg in dit pittoreske stukje Nederland, maar binnen een mum van tijd ben je ook in Amsterdam. Wil je graag je dinerbon uitgeven in Art Hotel Spaander? Bijvoorbeeld omdat je binnenkort een weekend weg gaat of om dat je woonachtig bent in Volendam? In beide gevallen weet je zeker dat je optimaal en culinair gaat genieten van je dinerbon.

Uit eten met een uitzicht over het IJsselmeer

Art Hotel Spaander biedt in de serre een geweldig uitzicht over het Ijsselmeer. De chefs van het restaurant maken uitsluitend gebruik van de mooiste streekproducten, zodat zelfs de meest verwende eters met de dinercheque worden verrast. In de herberg kun je met je dinercheque genieten van een kopje koffie, huisgemaakte specialiteiten of je kunt de uitgebreide lunch- en dinerkaart ontdekken. Heb je een avond heerlijk gegeten en wil je nog graag een drankje nuttigen in een bar? In dat geval biedt de pub van Art Hotel Spaander een perfecte uitkomst.

Boek van tevoren een tafel bij Art Hotel Spaander

Art Hotel Spaander is een van de meest geliefde hotels in Volendam. Het is dan ook helemaal niet zo vreemd dat het het hele jaar door gezellig druk is in het restaurant, de bar en de herberg. Om er zeker van te zijn dat er ook voor jou een tafeltje vrij is, kun je het beste van tevoren even een reservering maken. Heb je eventuele dieetwensen of is er een allergie in het spel, dan kun je dit het beste van tevoren even aangeven. Er wordt graag met je meegedacht, zodat je de hele avond lang onbezorgd kunt genieten in het restaurant.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10