Ornina

Dinerbon Zaandam Ornina
Adres
Kuilpad 1
1509AS Zaandam
Telefoon
075 7728226
Dinerbon Zaandam Ornina
Dinerbon Zaandam Ornina
Dinerbon Zaandam Ornina
Dinerbon Zaandam Ornina

Orina is een Syrisch-Arabisch specialiteitenrestaurant dat gevestigd is aan het Kuilpad 1 in Zaandam. De eetgelegenheid ligt ietwat verscholen tussen de sportterreinen van Hercules Zaandam en het plaatselijke CBR examencentrum en bevindt zich op korte wandelafstand van het strand aan De Nagouw. Het royale etablissement is voorzien van authentiek houten meubilair en wordt in de avonduren middels moderne gekleurde neon verlicht. Bij goede weersomstandigheden biedt Orina je ook de mogelijkheid om buiten op het terras van alle lekkernijen van dit restaurant te genieten. Met het oog op de ligging van het pand zijn er meer dan voldoende parkeerplekken in de nabije omgeving aanwezig, zodat bereikbaarheid met de auto geen enkel probleem is. In het zomerseizoen is Orina elke dag van de week van 8 uur ‘s morgens tot 1 uur ‘s nachts open. In de wintermaanden is het restaurant op maandag en dinsdag gesloten en kun je er van woensdag tot en met zaterdag van 10 uur ‘s morgens tot 10 uur ‘s avonds met je dinerbon of dinercheque terecht.

De ruime openingstijden van dit restaurant zorgen ervoor dat je er zowel voor het ontbijt, de lunch als voor het diner aan kunt schuiven. Zoals je in een Syrisch-Arabisch specialiteitenrestaurant mag verwachten worden in alle drie de gevallen typische streekgerechten aan je geserveerd. Zo kun je tijdens het ontbijt onder meer smullen van falafel, hawader, fataat (kikkererwten, pitabrood en sesampasta met yoghurt of olijfolie) of foel (tuinbonen, peterselie, tomaten en knoflook met yoghurt of olijfolie). De hoofdgerechten op de menukaart van Ordina omvatten onder meer kebab en shakaf, maar de keukenbrigade is ook in staat om je op smaken uit andere wereldkeukens te trakteren. Voorbeelden hiervan zijn de cordon bleu en de panini Hawaï. Omdat het pand waarin dit restaurant gevestigd is in het verleden als pannenkoekenhuis fungeerde hebben de uitbaters besloten om die traditie in de nieuwe opzet voort te zetten, zodat je bij Ordina ook aan het juiste adres bent als je graag van een heerlijke zoete of hartige pannenkoek wilt smikkelen.

Voor het betalen van je rekening voor al je genuttigde spijzen en dranken kun je bij Restaurant Ordina vanzelfsprekend probleemloos (deels) het tegoed van je dinercheque of je dinerbon gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10