Hotel de Elderschans

Dinerbon Aardenburg Hotel de Elderschans
Adres
Herendreef 67
4527AZ Aardenburg
Telefoon
0117 728999
Dinerbon Aardenburg Hotel de Elderschans
Dinerbon Aardenburg Hotel de Elderschans
Dinerbon Aardenburg Hotel de Elderschans

Wees welkom in het restaurant van Hotel de Elderschans in Aardenburg. Hier kunt u heerlijk ontbijten, lunchen en dineren in een historische sfeer omringd door een prachtig natuurgebied. Er worden dagelijks uitgebreide buffetten geserveerd waarbij u de keuze heeft uit vele verschillende gerechten. Kom gezellig langs met uw dinerbon of dinercheque.

Onze unieke ligging zorgt er voor dat een bezoek aan ons restaurant goed te combineren is met bijvoorbeeld een bezoek aan mooie Belgische steden zoals Brugge, Antwerpen, Knokke-Heist maar ook met een bezoek aan de prachtige natuur die onze omgeving rijk is met vlakke polders, rivieren, wateren en stranden. Dit maakt ons restaurant de perfecte uitvalsbasis voor liefhebbers van wandelen, fietsen en shoppen. Ons ontbijt-, lunch- en dinerbuffet bestaat uit een mix van allerlei gerechten van over de hele wereld. U kunt bij ons dus gerust met het hele gezin of een grote groep langskomen want onze diverse gerechten zal iedereen tevreden maken.

Wij hopen u snel te mogen ontvangen in het restaurant van Hotel de Elderschans in Aardenburg. Een unieke omgeving waar u heerlijk kunt tafelen op elk moment van de dag. ‘s Zomers kunt u zelfs plaatsnemen op een van onze zonovergoten terrassen. U bent hier van harte welkom met uw dinerbon of dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10