Het Wapen van Axel

Dinerbon Axel Het Wapen van Axel
Adres
Kanaalkade 3
4571 CD Axel
Telefoon
0115 - 561396
Dinerbon Axel Het Wapen van Axel
Dinerbon Axel Het Wapen van Axel
Dinerbon Axel Het Wapen van Axel

Dat het vernieuwde Mia’s Food & Lifestyle restaurant Wapen van Axel een ervaring is weten de inwoners van Axel als geen ander. Nu is het belangrijk dat u het ook weet. Ga met een Dinerbon in de hand langs en laat u verwennen.

Het personeel van het Wapen van Axel is niet alleen beleefd, ze weten ook precies wat er nodig is om het hun gasten naar hun zin te maken. Op deze manier kan iedereen genieten van een geweldige avond. Doordat ze bij Mia’s Food & Lifestyle precies weten wat de huidige trends zijn kunt u er van uit gaan dat elke keer dat u terugkomt er een nieuwe toevoeging aan het menu is. Als u zelf ook op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen kunt u altijd het blog van Creatief Chef Thieu volgen op de website. Hier kunt u ook recepten vinden die hij heeft bedacht.

Naast lekker eten kunt u ook een Gin Tasting volgen. Voor een zacht prijsje krijgt u vijf verschillende gin soorten om te proeven. Bij elk glas zit een lekker hapje. Dit is natuurlijk perfect om vooraf te laten gaan aan een lekker diner in het stijlvolle restaurant. Als gin niet uw voorkeur heeft kunt u ook voor een High Tea op echte Engelse stijl kiezen.

Helaas kunt u de specials niet betalen met de Dinercheque. Maar wees gerust, voor een avondje à la carte eten kan dat wel. Laat u dus snel warm onthalen door het team van Het Wapen van Axel. Tot snel!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10