Restaurant Zomerlust

Dinerbon Axel Restaurant Zomerlust
Adres
Boslaan 1
4571 SW Axel
Telefoon
0115 561693

 

Beleef culinaire hoogstandjes met uw familie, vrienden of zakenrelaties in een ongedwongen sfeer. Zomerlust is sinds de opening een begrip in de regio en staat bekend door hun goede kwaliteit en de gastvrijheid. Dit restaurant is gelegen aan de rand van het Axelse Bos, onder een watertoren en aan de rustgevende vijver. Als het mooi weer is, is het heerlijk om in de tuin te zitten en te genieten van een diner, lunch of een klein hapje bij de borrel. Ook is dit een geschikte locatie voor feestjes en partijtjes en recepties. Hier mag u er op rekenen dat Zomerlust voeldoet aan de verwachtingen die u heeft.

De Kwaliteit van de gerechten en de verrassende menukaart zorgen ervoor dat het een aangenaam avondje uit wordt. De tafels staan er altijd sfeervol bij en de bediening is altijd erg vriendelijk. De kaart van ons veranderd vaak. Dit komt omdat deze afhankelijk is van het seizoen en bestaat uit een hoop variërende gerechten. In de keuken, waar de chef-kok Rico van den Hemel is, staat iedereen garant voor prachtige culinaire belevenissen. Vele Zeeuwse specialiteiten op gebied van vis, vlees en Zeeuwse groenten komen aan bod. Dagelijks vers aangevoerde vis, schaal en schelpdieren worden hier gebruikt. Ook vlees zoals zilt Zeeuws lam, zwezerikjes enzovoort.

Wilt u iets organiseren op een van onze sluitingsdagen? Dat is geen probleem, wij doen graag de deur voor u open. Frank van Poelje en zijn medewerkers staan voor u klaar.

 Kom eens bij ons langs, vergeet dan niet uw Dinerbon of Dinercheque mee te nemen,

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.9/10
97% beveelt ons aan