Delifrance Breskens

Dinerbon Breskens Delifrance Breskens
Adres
Spuiplein 49
4511AP Breskens
Telefoon
0117 385060
Dinerbon Breskens Delifrance Breskens

Waarschijnlijk heeft u al wel eens gehoord van Delifrance, of heeft u er zelfs al wel eens iets gegeten. Delifrance is een leverancier van Franse specialiteiten en wanneer u graag wilt genieten van echte Franse broodjes, gerechten en soepen dan bent u bij Delifrance aan het juiste adres. Met uw dinerbon bent u nu welkom bij de Delifrance in Breskens. U vindt deze aan het Spuiplein 49 waar u het uitgebreide terras al van verre zult zien liggen. De Delifrance is iedere dag van de week geopend, en tussen 11:30 en 13:00 kunt u uw bestelling ook laten bezorgen! Dit kan erg handig zijn wanneer u een drukke dag heeft op het werk bijvoorbeeld.

De Delifrance staat erom bekend het lekkerste Franse brood van Nederland te hebben. U kunt dan ook vele verschillende belegde verse stokbroodjes bestellen met uw dinerbon, van een stokbrood gezond tot luxe broodjes met carpaccio en truffelmayonaise. Ook kunt u bij Delifrance Breskens vele verschillende belegde croissants verkrijgen, bijvoorbeeld een croissantje met kaas of ham. Heeft u zin in iets zoets? Dan bent u met uw dinercheque ook aan het juiste adres bij Delifrance! U kunt namelijk heerlijke vienoisserie bestellen, dit zijn zoete producten die in Frankrijk voornamelijk bij het ontbijt worden gegeten, maar die ook zeer geschikt zijn als tussendoortje. Denkt u hierbij aan een chocoladebroodje of een rozijnenbroodje!

Dus wil u uzelf verwennen met een heerlijk Frans ontbijtje of een lunch met vers Frans brood, breng dan een bezoek aan Delifrance Breskens met uw dinercheque of laat uw bestelling bij u bezorgen!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews