Ons Dagelijks Kost

Dinerbon Breskens Ons Dagelijks Kost
Adres
Spuiplein 39
4511 AP Breskens
Telefoon
0117-381866
Dinerbon Breskens Ons Dagelijks Kost
Dinerbon Breskens Ons Dagelijks Kost

Met uw Dinerbon kunt u in het zuidwesten van Nederland ontspannen lunchen en dineren bij ‘Ons Dagelijks Kost’. ‘Ons Dagelijks Kost’ is een sfeervol grand-café/lunchroom en ligt op het gezelligste plein van het Zeelandse Breskens. Met uw Dinerbon kunt u bij ons heerlijk lunchen, borrelen en dineren in een sfeervol café. Naast de lekkere gerechten op onze kaart zijn wij ook uitstekend in staat om u van lekker eten te voorzien tijdens de borrel. Wij hebben dan ook een groot assortiment aan finger food, specialiteiten van het huis en andere lekkere hapjes voor bij de borrel. Wanneer u ook bij ons binnenkomt, u kunt lekker bij ons eten voor een prima prijs.

Bij het bereiden van onze gerechten werken wij het liefst met mooie en verse streekproducten. Met de ‘kleintjes’ houden we uiteraard ook rekening. Voor hun doen we ook ons uiterste best om iets lekkers op tafel te zetten. Naast eten is drinken ook een zeer plezierige aangelegenheid bij ‘Ons Dagelijks Kost’, mits u dat met mate doet natuurlijk. Zo hebben wij 31 Belgische en Zeeuwse bieren van de fles in de aanbieding, maar voor de minder avontuurlijk bierdrinker schenken wij natuurlijk ook de perfecte Heineken. Kortom, grand-café ‘Ons Dagelijks Kost’ is de ideale plek voor een heerlijke avond weg! Ook zenden wij grote sportevenementen uit in ons café. Onder het voetbal genieten van de gezelligheid van ons grand-café is dus prima mogelijk!

Kom in het mooie Zeeland gerust met uw Diner Cadeau Dinercheque langs in grand-café ‘Ons Dagelijks Kost’. Wij kijken uit naar uw bezoek!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10