Restaurant Het Badpaviljoen

Dinerbon Domburg Restaurant Het Badpaviljoen
Adres
Badhuisweg 21
4357 AV Domburg
Telefoon
0118 - 582405
Dinerbon Domburg Restaurant Het Badpaviljoen
Dinerbon Domburg Restaurant Het Badpaviljoen
Dinerbon Domburg Restaurant Het Badpaviljoen

Goed nieuws! U heeft nu de mogelijkheid om met uw dinerbon met vrienden of familie te dineren in Domburg. Domburg is al meer dan 150 jaar de gezelligste familiebadplaats, waar het gehele jaar bezoekers van heinde en verre naartoe komen. Aan het mooiste en schoonste strand van Nederland vindt u daar restaurant Het Badpaviljoen waar u met uw dinercheque kunt komen genieten van zon, zee, strand, lekkere drankjes en goed eten. In de omgeving is veel te doen, van wandelen door de natuur, zwemmen, bezoeken van musea en winkelen in het centrum van Domburg. Een bezoek aan het Badpaviljoen zal u echt een vakantiegevoel bezorgen.

U kunt bij het Badpaviljoen terecht voor zowel lunch als vanaf 18:00 voor het diner. Begin met een heerlijk aperitiefje, zoals Pata Negra Iberico Bellota met grissini’s en tomatentappenade. Geniet daarna van Noordzeekrab en gemarineerde gamba’s met bomboe bali, couscous en mango. Op de kaart staan vele verscheiden hoofdgerechten met vlees of vis. Wat dacht u van een badpaviljoen sea salad met gemarineerde gamba’s, gerookte zalm, ansjovis, makreel en parmezaanse kaas? Voor de kinderen is er een apart kindermenu met aan hen speciaal aangepaste gerechtjes!

Heeft u zin om ook weer helemaal uit te rusten en op krachten te komen in de populaire basplaats Domburg? Heeft u een goed glas wijn verdient onder de ondergaande zon met uitzicht op de zee? Breng dan snel eens met uw dinercheque een bezoek aan restaurant Het Badpaviljoen in Domburg en laat u eens goed in de watten leggen!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10