Restaurant Eten & Drinken

Dinerbon Geldermalsen Restaurant Eten & Drinken
Adres
Genteldijk 34 A
4191LE Geldermalsen
Telefoon
034 557 3311
Dinerbon Geldermalsen Restaurant Eten & Drinken
Dinerbon Geldermalsen Restaurant Eten & Drinken

Soms moet je dingen niet ingewikkelder maken dan dat ze zijn. Dat moeten de uitbaters van Restaurant Eten & Drinken ongetwijfeld ook hebben gedacht toen ze op zoek waren naar een passende naam voor hun etablissement aan de Genteldijk 34A in Geldermalsen. Het smaakvol ingerichte restaurant bevindt zich recht tegenover het NS station, zodat je het zowel met je eigen auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk kunt bereiken. Eenmaal binnen word je getrakteerd op vriendelijke bediening en gastronomisch vakmanschap in ongedwongen, maar professionele ambiance. Op maandag en dinsdag is Eten & Drinken gesloten. Van woensdag tot en met vrijdag kun je er met je dinerbon of dinercheque vanaf half 6 in de vooravond terecht en op zaterdag en zondag al vanaf 12 uur ‘s middags.

Voor wat betreft de geserveerde gerechten richt restaurant Eten & Drinken zich hoofdzakelijk op de Franse keuken, maar deinst men er ook niet voor terug om een mengeling met smaakinvloeden van elders in de wereld te maken. Sowieso werken de chef-kok en de keukenbrigade bij voorkeur met echt verse streekproducten, wat dan ook tot gevolg heeft dat de menukaart door de seizoenen heen geregeld veranderingen ondergaat omdat in bepaalde jaargetijden specifieke streekproducten wel of juist niet verkrijgbaar zijn. Natuurlijk bevat het menu ook tal van klassiekers die gewoon het hele jaar door bij Eten & Drinken geserveerd kunnen worden. Het spreekt eigenlijk voor zich dat het restaurant je de mogelijkheid biedt om volledig a la carte uit de talrijke verrukkelijke voor-, hoofd- en nagerechten te kiezen, maar je krijgt ook de mogelijkheid om een volledig 3- of 4-gangendiner samen te stellen tegen een gereduceerd totaaltarief. De menukaart toont weliswaar uitsluitend vlees- en visgerechten voor de eerste 2 (of 3) gangen, maar dat betekent niet dat restaurant Eten & Drinken de culinaire wensen van vegetariërs en mensen die een dieet moeten volgen uit het oog verliest. Voor hen stelt de chef-kok graag smakelijke gerechten op maat samen.

Aangezien restaurant Eten & Drinken acceptant van de dinercheque en de dinerbon is, kun je er zonder problemen deels of volledig de rekening van je genuttigde consumpties mee betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10