De Steenen Brug

Dinerbon Goes De Steenen Brug
Adres
Keizersdijk 34
4461 Goes
Telefoon
0113 229 166
Dinerbon Goes De Steenen Brug
Dinerbon Goes De Steenen Brug
Dinerbon Goes De Steenen Brug

Kom gezellig langs bij De Steenen Brug, een sfeervolle brasserie in 'hartje' Goes

Veel mensen weten De Steenen Brug al te vinden. En dat is natuurlijk niet voor niets. De Steenen Brug is een sfeervolle brasserie in 'hartje' Goes. Hier geniet je tijdens een goed verzorgde lunch of een kopje koffie met wat lekkers van een geweldig uitzicht over de oude brug. Met wie kom jij binnenkort genieten met de dinercheque? Je bent voor zowel een drankje als een uitgebreide lunch van harte welkom.

Jong en oud komen met de dinerbon samen in De Steenen Brug

De Steenen Brug is een plek waar oud en jong samen kunnen komen. Kinderen kunnen spelen in de leuke kinderhoek of er kan gelezen worden in de knusse leeshoek. Wil je gewoon even bijkletsen met vrienden of een dagje uit plannen met je partner, ook dan haal je jouw hart op bij een van de leuke tafeltjes van De Steenen Brug. Met hoeveel personen kom jij binnenkort langs in de brasserie?

Neem in de avond plaats in De Steenen Brug en kies ervoor om te gaan steengrillen

Wist je dat je bij De Steenen Brug ook aan het juiste adres bent voor een avondje steengrillen? Dit avondje uit is mogelijk voor groepen vanaf vier personen. Dit arrangement is ook mogelijk voor de lunch, echter wordt er wel vriendelijk verzocht om minimaal 24 uur van te voren te reserveren. Volwassenen betalen 22,50 per persoon en kinderen tot 10 jaar betalen 13,50 per persoon.

Je geniet met de dinercheque van diverse vleessoorten, een groene salade en een huzarensalade, diverse sausjes, friet met mayonaise en stokbrood met kruidenboter. Uiteraard is het ook mogelijk om vegetarisch te steengrillen bij De Steenen Brug. Geniet je binnenkort van dit arrangement met jouw dinerbon?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10