Restaurant de Werelt

Dinerbon Goes Restaurant de Werelt
Adres
Wijngaardstraat 53
4461 DB Goes
Telefoon
0113 252249
Dinerbon Goes Restaurant de Werelt
Dinerbon Goes Restaurant de Werelt
Dinerbon Goes Restaurant de Werelt
Dinerbon Goes Restaurant de Werelt

Restaurant De Werelt aan de Wijngaardstraat 53 in Goes is een specialiteitenrestaurant dat zich met name op het serveren van overheerlijke, wereldse vlees- en visgerechten concentreert. Stap je bij deze gezellig ingerichte eetgelegenheid binnen, dan word je vriendelijk welkom geheten door het aanwezige personeel. Mede dankzij de ontspannen sfeer in dit etablissement zul je je er ongetwijfeld snel thuis voelen. Aangezien het restaurant zich middenin het centrum van Goes bevindt, kun je je auto gemakkelijk kwijt op een van de (betaalde) parkeerplekken van de nabijgelegen Parking Koepoort. Restaurant De Werelt is van woensdag tot en met zaterdag vanaf 5 uur ‘s middags geopend. Op alle andere dagen van de week is dit horecabedrijf gesloten en kun je er dus niet met je dinerbon of dinercheque terecht.

Voor wat betreft de menukeuzes houdt dit restaurant het aangenaam simpel. Als voorgerecht wordt er een grote plank vol met lekkernijen geserveerd, die je vervolgens met je tafelgenoten kunt delen. Het precieze aanbod kan per restaurantbezoek weliswaar wisselen, maar bestaat doorgaans onder meer uit soepjes, salades, vlees- en vissnacks, brood en tapenades. Voor het hoofdgerecht heb je keuze uit drie verschillende concepten: scampi’s, ‘heel de werelt op een spies’ of ‘steengoed’. De eerste optie spreekt eigenlijk voor zich: je krijgt tijdens je verblijf smakelijke scampi’s in allerlei verschillende varianten geserveerd. Bij ‘heel de werelt op een spies’ worden de hele avond allerlei lekkere vleesgerechten op de Braziliaanse barbecue van het restaurant voor je klaargemaakt. Wil je liever zelf je eten bereiden, dan biedt het ‘steengoed’ concept je die mogelijkheid. In dat geval wordt er een gloeiendhete lavasteen voor je neus gezet, waarop je zelf je vlees kunt garen. Als je tegen het einde van je avond smullen in dit etablissement nog ruimte in je maag over hebt voor een dessert, dan serveert het vriendelijke personeel van dit restaurant je graag een ‘petit grand dessert’.

Ongeacht het eetconcept dat je bij De Werelt kiest en ongeacht hoeveel je er uiteindelijk van eet, iedereen betaalt dezelfde vaste prijs. Alleen op het dessert en de geschonken dranken zijn meerprijzen van toepassing. De rekening voor je smakelijke avondje uit in dit restaurant kun je natuurlijk gewoon deels of volledig met het saldo van je dinercheque of je dinerbon voldoen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10