Restaurant Le Beau

Dinerbon Goes Restaurant Le Beau
Adres
Piet Heinstraat 3A
4461 GL Goes
Telefoon
0113 853 485
Dinerbon Goes Restaurant Le Beau
Dinerbon Goes Restaurant Le Beau
Dinerbon Goes Restaurant Le Beau

U heeft nu de mogelijkheid om met uw dinerbon te komen dineren in een heerlijk restaurant in Zeeland, namelijk bij restaurant Le Beau. Dit restaurant is gevestigd in het plaatsje Goes, en ligt op loopafstand van de Grote markt van en het theater. Het is daardoor ideaal om een bezoek aan restaurant Le Beau te combineren met een bezoek aan het theater of een ander uitje in Goes of omgeving. De doelstelling van restaurant Le Beau is om voor u de beste gerechten klaar te maken met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, ondersteund door een goede service en een verzorgende ambiance.

U kunt bij restaurant Le Beau komen proeven van de lekkerste gerechten, die worden bereid volgens recepten afkomstig uit de landen rondom de Middellandse zee. U kunt deze Mediterrane specialiteiten los bestellen van de à la carte menukaart, maar ook in de vorm van een drie, vier, of zes gangen keuzemenu van de chef. Het keuzemenu wisselt eens in de drie maanden, zodat u altijd kunt blijven genieten van de beste producten van het seizoen en nooit twee keer hetzelfde voorgeschoteld zult krijgen bij restaurant Le Beau!

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit Zeeuwse restaurant met Mediterrane keuken? Schroom dan niet en reserveer een tafel met vrienden, familie of collega’s bij restaurant Le Beau. Het team van restaurant Le Beau heet u van harte welkom om met uw dinercheque helemaal in de watten te komen leggen!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews