Rio Santa

Dinerbon Goes Rio Santa
Adres
Magdalenastraat 11
4461AL Goes
Telefoon
0113-215335
Dinerbon Goes Rio Santa
Dinerbon Goes Rio Santa

Met een Dinerbon in uw bezit kunt u nu ook een bezoekje brengen aan Rio Santa. In ons restaurant kunt u zich vergrijpen aan de meest heerlijke gerechten die de Argentijns/Mexicaanse keuken te bieden heeft. Stap bij ons binnen en waan u in het echte Latijns-Amerika. De heerlijke smaken van onze gerechten zullen geheid een glimlach op uw gezicht toveren.

Zin in een heerlijk glaasje wijn met een lekker gerecht waarvan u heerlijk kunt genieten in een unieke, warme en ongedwongen sfeer? Dan bent u bij Rio Santa zeker aan het goede adres. Wij proberen u een zo’n goed mogelijke indruk te  geven va de unieke sfeer in ons restaurant, maar dit kunt u natuurlijk zelf het beste ervaren wanneer u bij ons binnenstapt. Haal bij ons uw hart op met de meest heerlijke vis- en vleesgerechten. Ook kunt u bij ons de keuze maken uit een van onze heerlijke specialiteiten of een van onze heerlijke warme of koude voorgerechten. Met een sfeervolle setting en een uitstekende keuken proberen we te voldoen aan al uw verwachtingen. Ons doel is om voor de gasten een perfect avondje te verzorgen. Wij streven naar een bijzonder ervaring. Een ervaring die totaal anders is aan thuis eten. Wanneer u bij ons langs komt met uw Dinercheque kunt u zich bij ons helemaal in de watten leggen.

Een perfect avondje uit, dat kunt u dus beleven bij Rio Santa. Bent u nou met zijn tweeën of in een grotere groep? U kunt gewoon bij ons aanschuiven en genieten van onze heerlijke Argentijnse keuken. Kom snel langs met uw Dinerbon en geniet!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10