Steakhouse de Lachende Koe

Dinerbon Goes Steakhouse de Lachende Koe
Adres
Beestenmarkt 14
4461CT Goes
Telefoon
011 325 2048
Dinerbon Goes Steakhouse de Lachende Koe
Dinerbon Goes Steakhouse de Lachende Koe

In één van de mooiste gebouwen van Goes is Steakhouse de Lachende Koe gevestigd. Als je dit authentiek restaurant binnen loopt dan heb je meteen een warm en ongedwongen gevoel. Wij beschikken over een tweede verdieping, waar u kunt zitten. Ook ons terras is met mooi weer voor u geopend. Lekker met een drankje en een hapje genieten van het mooie weer.

Op onze menukaart staan talloze  heerlijk vleesgerechten, maar ook vegetarische- en visgerechten. Een specialiteit is de côte À L’Os  van ruim 600 gram! Dit heerlijke stuk vlees wordt geserveerd met een puntzak friet, salade en twee huisgemaakte sausjes. En dit heerlijke stuk vlees kun je gewoon betalen met je dinerbon of dinercheque. Meer een vis fan? Kies dan voor de klassiek Fish & Chips. Dit een heerlijke kabeljou in een jasje met remoulade saus. Ook kunt u kiezen voor de Chef’s special, dit zijn wisselende vegetarische hapjes. Zijn de kinderen mee? Dan kunnen zij kiezen uit kipsate, frikandel XXL, spareribs en kibbeling. Deze vier gerechten worden geserveerd met frietjes en appelmoes of remoulade saus. Tot slot krijgen zij een kinderijsje en lollie.

Komt u van deze heerlijke gerechten genieten in het mooie Goes? Wacht dan niet langer en maak u reservering. Dit kan door te bellen naar +31 (0)113- 252 048 of naar (+31 (0)6 51 28 7447) of door online het formulier in te vullen. Wij zijn dagelijks voor u geopend vanaf 17.00 uur, behalve op maandag dan zijn wij gesloten. We zien u graan aan de Beestenmarkt 14 bij de Lachende Koe! Vergeet u dinerbon of dinercheque niet! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10