Café Bistro 't Jagershuis

Dinerbon Hengstdijk Café Bistro 't Jagershuis
Adres
Hengstdijkse Kerkstraat 12
4585 AB Hengstdijk
Telefoon
0114 681618
Dinerbon Hengstdijk Café Bistro 't Jagershuis
Dinerbon Hengstdijk Café Bistro 't Jagershuis

In het Zeeuwse Hengstdijk vindt u Cafe Bistro ‘t Jagershuis. Deze bistro beschikt over een cafe, terras en een serre waar u heerlijk bourgondisch kunt genieten. U vindt hier uitstekende vis- en vleesgerechten waarbij u een bijpassende wijn of speciaalbier kunt uitkiezen. Kies er voor om met de dinercheque of dinerbon bourgondisch te genieten in Zeeland.

Een bistro in Zeeland kan natuurlijk niet zonder Zeeuwse mosselen. Daarom zijn wij elk seizoen ambassadeur van de Zeeuwse mosselen en kunt u die bij ons bestellen. Maar ook buiten het mosselseizoen zit u bij ons aan het goede adres voor de lekkerste vis- en vleesgerechten zoals Scampi in look, een vispan met drie verschillende soorten vis en een huisgemaakte stoverij. Maak uw gerecht compleet door te kiezen uit een van onze vele speciaalbieren of geselecteerde wijnen. Wij bieden een groot assortiment van speciaalbier aan, van blond en donker tot dubbel en quadruppel. Zeker in de zomer kunt u bij ons op het terras terecht voor een heerlijke borrel.

Wij heten u namens het gehele team van harte welkom bij onze cafe bistro. Van een lekker speciaalbiertje tot een uitgebreid diner bij ons bent u aan het goede adres. Uiteraard kunt u bij ons betalen met de dinerbon of dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10