Bakker Dees Hoek

Dinerbon Hoek Bakker Dees Hoek
Adres
Molendijk 8-9
4542BJ Hoek
Telefoon
0115 441291

Hoek is een dorp dat te vinden is in Zeeuws-Vlaanderen. Zeeuws-Vlaanderen is het meest zuidelijke deel van Zeeland, dat grenst aan België. In dit kleine gezellige dorp kunt u ook een bakker vinden. Bakker Dees bevindt zich namelijk onder andere in Hoek, maar het heeft ook vestigingen in Terneuzen en Zaamslag. Bij deze bakker kunt u voor allerlei gelegenheden terecht. Er is brood voor ontbijt en lunch, maar er zijn ook zoetigheden voor tussendoor en taarten voor op verjaardagen of voor op trouwerijen.

 

Bij Bakker Dees in Hoek is er dus voor ieder wat wils. Er worden veel soorten brood aangeboden. Zo zijn er hele en halve broden, bijvoorbeeld wit, bruin, spelt, desem of volkoren. Maar er zijn ook broodjes, zoals bolletjes, stokbroden, croissantjes, chocoladebroodjes en meer. Daarnaast kunt u ook koekjes kopen, bijvoorbeeld stroopwafels, bitterkoekjes of gangmakers. Verder kunt u ook gebak kopen. Er zijn verschillende taarten en kleinere gebakjes. Ook kunt u uw huwelijkstaart door Bakker Dees laten verzorgen.

 

In Hoek kunt u langskomen bij Bakker Dees van maandag tot en met zaterdag. Bakker Dees in Hoek opent elke dag om 8 uur. Echter, de sluitingstijden verschillen wel per dag. Op maandag sluit Bakker Dees om 12:30, op dinsdag en woensdag om 14:00, op donderdag om 17:00, op vrijdag om 17:30 en op zaterdag om 14:30. U kunt al deze dagen ook uw dinerbon of dinercheque inleveren. Zo kunt u dus het lekkerste gebak, brood of koek van Hoek krijgen in ruil voor een van deze bonnen. Ook kunt u bestellen bij Bakker Dees in Hoek. Als u op dinsdag of vrijdag voor 18:00 uw bestelling plaatst, heeft u het de volgende dag thuisbezorgd gekregen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10