Amadore Hotel De Kamperduinen

Dinerbon Kamperland Amadore Hotel De Kamperduinen
Adres
Patrijzenlaan 1
4493 RA Kamperland
Telefoon
0113 370000
Dinerbon Kamperland Amadore Hotel De Kamperduinen
Dinerbon Kamperland Amadore Hotel De Kamperduinen

Breng een bezoek aan Amadore Hotel De Kamperduinen voor een mooie lunch, een goed verzorgd diner, een borrel of een kopje thee of koffie met wat lekkers

Amadore Hotel De Kamperduinen is gelegen achter de duinen op Noord-Beveland. Je bent hier van harte welkom met je cheque voor een mooie lunch, een goed verzorgd diner, een borrel of een kopje thee of koffie met wat lekkers. Gaat je hart sneller kloppen van een vers visje? Ook daarvoor ben je bij Amadore Hotel De Kamperduinen met je dinercheque aan het juiste adres. Er wordt gewerkt met mooie producten uit de regio. Gaat je voorkeur uit naar een biologisch diner of een smaakvol calorie-arm menu? Ook dat is geen enkel probleem met de dinerbon in het restaurant.

Een culinaire ervaring staat centraal bij Amadore Hotel De Kamperduinen

Het team van Amadore Hotel De Kamperduinen doet er graag alles aan om je en culinaire ervaring te bieden. Dit kan bijvoorbeeld met een lekker gebakje, maar het personeel kan je ook uitstekend adviseren over bijpassende wijnen bij ieder voorgerecht, hoofdgerecht of nagerecht. Wil je zeker zijn van een tafel in het sfeervolle Amadore Hotel De Kamperduinen? In dat geval is het zeker een verstandige keuze om van tevoren even een reservering te maken met de dinerbon in het restaurant. Zo weet je zeker dat er voor jouw verjaardag, jubileum of voor zomaar een avondje uit een tafel vrij is.

Geniet van verse vis uit de Zeeuwse wateren

Verser kan het bijna niet bij Amadore Hotel De Kamperduinen. De vis die er wordt geserveerd is namelijk afkomstig uit de nabijgelegen wateren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lekker witvisje of Zeeuwse mosselen? Met jouw dinercheque zijn de mogelijkheden bij Amadore Hotel De Kamperduinen zeer divers. Op welke dag kom jij graag een keer langs?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10