Brasserie Blush

Dinerbon kamperland Brasserie Blush
Adres
Uithaven 5
4493PK kamperland
Telefoon
0113 371053
Dinerbon kamperland Brasserie Blush
Dinerbon kamperland Brasserie Blush
Dinerbon kamperland Brasserie Blush

Brasserie Blush in Kamperhaven is een plek voor iedereen. Het restaurant is geschikt voor elke gelegenheid. Heeft u zin in een lekkere kop koffie met uw vrienden of komt u romantisch dineren? Alles is mogelijk bij dit fantastische restaurant in Kamperhaven. Het restaurant is gelegen op een mooie locatie in de oude landbouwhaven, die onlangs is omgetoverd tot een prachtige jachthaven met alle voorzieningen.

 

Wat u hier kunt eten? Denk aan heerlijke verse Ossenhaas, geserveerd met matcha, zwarte knoflook en stoofpeer. Heeft u meer zin in vis? Kies dan voor de Harder filet, met wulken, soja en algen. Ook kunt u heerlijke verse traditionele mosselen bestellen, met prei, en witte wijn. Naast verse vis en vlees kunt u bovendien ook heerlijke vegetarische gerechten bestellen bij Brasserie Blush in Kamperhaven.

 

Of u nu komt voor een drankje, lunch of diner. Hier zit u altijd goed! Geniet van het prachtige uitzicht op jachthaven terwijl u zich de meest verrassende en heerlijke gerechten laat voorschotelen. Puur en eerlijk genieten, daar draait het om bij Brasserie Bluch in Kamperhaven. Beschikt u over een Dinerbon of dinnercheque? Vergeet dan niet deze mee te nemen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10