Brouwerij Emelisse

Dinerbon Kamperland Brouwerij Emelisse
Adres
Nieuweweg 7
4493 PA Kamperland
Telefoon
0113 370262
Dinerbon Kamperland Brouwerij Emelisse
Dinerbon Kamperland Brouwerij Emelisse
Dinerbon Kamperland Brouwerij Emelisse

Ontdek de wereld van speciaal bieren bij Brouwerij Emelisse

Of er nu een vriendenweekend op de planning staat of je wilt spontaan een middag of avond uit, in beide gevallen is een bezoek aan Brouwerij Emelisse met je dinercheque zeker de moeite waard. Deze brouwerij is namelijk al ruim 10 jaar een bekende naam in de wereld van speciaal bieren. Je hebt in de brouwerij de keuze uit een breed aanbod als het aankomt op speciaal bieren. Denk hierbij aan lekkere Stouts en IPA’s, maar ook de wat exclusievere bieren wachten op je om geproefd te worden. Kom gezellig langs met je dinerbon en laat je verrassen door het veelzijdige aanbod an bieren.

Kom alles te weten over de bieren door Brouwmeester Jens van Stee

Als je met de dinercheque een bezoek brengt aan Brouwerij Emelisse, kun je ervoor kiezen om een rondleiding te boeken door de brouwerij. Brouwmeester Jens van Stee vertelt je graag alles over het proces en verbluft je graag met alle smaaksensaties de Brouwerij Emelisse tot op de dag van vandaag binnen de top 100 heeft gekregen. Probeer bijvoorbeeld eens een Emelisse Heavy Dirty Blonde met een fors promilage, de wat mildere Emelisse Session IPA met een lager promilage of de Emelisse Forest Fruit Stout met een fruitige smaak. Voor wat voor biertje je ook gaat kiezen, je weet zeker dat je smaakpapillen worden getriggerd.

Ontdek de wereld van de ambachtelijke bieren in Brouwerij Emelisse

Ambachtelijke bieren staan centraal in in Brouwerij Emelisse. Je bent van harte welkom in Slot Oostende. De rondleiding duurt ongeveer een uur, maar je kunt natuurlijk ook alleen een biertje komen drinken. Kom je alleen langs met je dinerbon, neem je jouw partner mee of ontdek je de ambachtelijke bieren met een groep vrienden?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10