Grand café Blur (Amadore)

Dinerbon Koudekerke Grand café Blur (Amadore)
Adres
Kaapduinseweg 28
4371NP Koudekerke
Telefoon
0118 855114
Dinerbon Koudekerke Grand café Blur (Amadore)
Dinerbon Koudekerke Grand café Blur (Amadore)

U kunt de zee ruiken en horen wanneer u lekker zit te tafelen bij Grand Cafe Blur in Dishoek, Koudekerke. Dit is de perfecte plek om sfeervol en culinair te genieten. Hier kunt u terecht voor een lekkere lunch na een strandwandeling, een borrel of een uitgebreid diner. U bent hier van harte welkom met uw dinerbon of dinercheque.

Er is haast geen mooiere locatie dan waar Grand Cafe Blur gevestigd zit. U loopt vanuit ons cafe zo het strand op en door de duinen. Onze menukaart is een mix van heerlijke specialiteiten van over de hele wereld en is zorgvuldig samengesteld. Wij willen alles net even anders doen en uw culinaire blik verruimen. Wij hebben voor u heerlijke pizza’s en pasta’s bereid met verse ingredienten maar ook uitgebreide vis en vlees hoofdgerechten zoals gekookte mossels, zeebaars, steak en een sate van varkenshaas. Ervaar het bij ons in ons sfeervolle grand cafe. Naast onze menukaart hebben wij ook een eigen bakker waar u vers brood kunt halen en u kunt bij ons de beste olijfolie en fijne wijnen kopen om thuis te gebruiken.

Met Zeeuwse gastvrijheid zullen wij u ontvangen. Met uw dinerbon of dinercheque kunt u bij ons terecht voor heerlijk gerechten van hoge kwaliteit die met liefde en passie zijn bereid. Ons team staat voor u klaar!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10