Grand Café Marktcafé

Dinerbon Middelburg Grand Café Marktcafé
Adres
Markt 17
4331 LJ Middelburg
Telefoon
0118 855451
Dinerbon Middelburg Grand Café Marktcafé
Dinerbon Middelburg Grand Café Marktcafé
Dinerbon Middelburg Grand Café Marktcafé

Heb je een dinerbon of dinercheque gekregen en wil je deze binnenkort besteden bij een gezellig restaurant in Zeeland? Breng dan een bezoekje aan Grand Café Marktcafé in Middelburg. Je vindt dit restaurant, zoals de naam misschien al doet vermoeden, op het Marktplein. In het restaurant worden oude en nieuwe tradities met elkaar gecombineerd: vanaf je tafeltje heb je uitzicht op het eeuwenoude gemeentehuis en zie je marktkoopmannen druk aan het werk. Het restaurant zelf is juist vrij modern en is de ideale plek om even lekker te ontspannen en bij te komen van de drukte in de stad. Je kunt dagelijks bij Grand Café Marktcafé terecht van 10:00 tot 23:00. Op donderdag is het marktdag en opent het café zijn deuren al om 07:30. Dit zodat alle vroege vogels kunnen genieten van een heerlijk ontbijt of kopje koffie.

Een uitgebreid menu

Grand Café Marktcafé heeft een uitgebreide menukaart. Je kunt op het terras neerploffen voor een drankje en stukje verse (appel)taart of lekker lunchen met een broodje, salade of soep. Naast een korte tussenstop, leent het restaurant zich ook voor een uitgebreid diner. In Zeeland draait het in de meeste restaurants om verse vis: ook bij Grand Café Marktcafé hebben ze dat goed begrepen. Je kunt namelijk kiezen uit verschillende visgerechten en kunt natuurlijk ook oesters bestellen. Bestel je liever een vleesgerecht, dan kun je kiezen uit klassiekers zoals steak en entrecôte. De vegetarische opties bestaan uit salade, soep en pastagerechten. Op het dessertmenu vind je verschillende lokale specialiteiten en zijn streekproducten op een creatieve manier in het menu verwerkt: denk bijvoorbeeld aan een toetje met Zeeuwse babbelaars!

Genoeg te doen in Middelburg

Kom je binnenkort eten bij Grand Café Marktcafé, dan hoef je je niet te vervelen: in de buurt van het café is namelijk genoeg te doen. Of je nu een dagje wilt winkelen, een film bekijkt in de bioscoop of een wandeling maakt door het eeuwenoude stadscentrum: in Middelburg kan het allemaal! Ontdek de stad en geniet van al het moois en lekkers wat hier te vinden is. Vergeet je dinerbon of dinercheque niet mee te nemen naar Middelburg, zodat je hier aan het einde van de avond mee kunt afrekenen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10