Restaurant Arneville

Dinerbon Middelburg Restaurant Arneville
Adres
Buitenruststraat 22
4337 EH Middelburg
Telefoon
0118 638 456
Dinerbon Middelburg Restaurant Arneville
Dinerbon Middelburg Restaurant Arneville

Restaurant Arneville kunt u vinden aan de Buitenruststraat in Middelburg. Het is een fris en vrolijk ingericht restaurant. Er zijn verschillende kleuren te zien waaronder rood en blauw. De moderne stoelen hebben een mooie bruine kleur met daaronder zwarte poten. Aan het plafond hangen sierlijke lampen. De muren zijn bruin en hebben hier en daar spiegels hangen. Het is een sfeervol, huiselijk en intiem restaurant waar u kunt ontbijten, lunchen en dineren. Het is op loopafstand van de monumentale binnenstad van Middelburg. U kunt bij restaurant Arneville terecht voor een zakenlunch, een romantisch diner of een feestelijk buffet. Het is de ideale plek voor verschillende gelegenheden! U kunt hier nu uitstekend terecht om te genieten van heerlijke gerechten met uw dinercheque!

In de keuken staan de chef-kok en zijn keukenbrigade om puur en smaakvolle gerechten te bereiden. De gerechten worden afgestemd op de seizoenen. Zo blijven de gerechten vers. Er wordt namelijk veel gewerkt met typische Zeeuwse ingrediënten. Deze ingrediënten bereiden zij tot betaalbare huisgemaakte gerechten. Op de menukaart staat bijvoorbeeld een lekker broodje gezond, groentequiche, zalmcarpaccio, pikante grote garnalen, Zeeuwse vissoep en linguine carbonara. Er is heel veel keuze waar u gebruik van kunt maken met uw dinerbon! Ook staan er verschillende soorten dranken op de kaart. Van bier tot wijn en van frisdrank tot warme dranken. Het is allemaal mogelijk bij restaurant Arneville!

Voor uw dinercheque of dinerbon krijgt u zowel een perfecte service als verrukkelijk eten! Twijfel dus niet en ga snel eens naar restaurant Arneville!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10