Restaurantje Nummer 7

Dinerbon Middelburg Restaurantje Nummer 7
Adres
Rotterdamsekaai 7
4373 AE Middelburg
Telefoon
0118 - 627077
Dinerbon Middelburg Restaurantje Nummer 7
Dinerbon Middelburg Restaurantje Nummer 7
Dinerbon Middelburg Restaurantje Nummer 7

Dichtbij de haven van Middelburg bevindt zich Restaurantje Nummer 7. Dit sfeervolle restaurant is gevestigd in een momententaal pand uit de 17e eeuw. Het pand is nu omgevormd tot een restaurant, maar de originele houten vloer en plafondschildering is behouden gebleven. Met uw Dinerbon kunt u hier terecht voor een ontspannende avond uit. Begin de avond met een heerlijk aperitief en bestel daarna de culinaire Franse gerechten gecombineerd met een Zeeuws tintje.

Restaurantje nummer 7 wordt gerund door Janine en Michiel Kunst. Zij zijn echte Zeeuwen die met veel liefde en passie hun gasten verassen met verfijnde staaltjes gastronomie. Bij de gerechten staat puur en eenvoud centraal, zodat de smaakvolle ingrediënten in hun waarde worden gelaten. Dat zorgt voor een ware smaaksensatie, nu ook te proeven met uw Dinerbon! De gerechten draaien om kwaliteit, veel smaak, maar toch een licht gevoel. Wat dacht u bijvoorbeeld van terrine van eendenlever met Zeeuwse kersen? Het is aan te raden om een verassingsmenu te bestellen. U kunt dan kiezen uit vier, vijf, zes of zeven gangen waarbij u mag aangeven welke ingrediënten u graag zou willen proeven. Dit kunt u ook met uw Dinercheque bestellen.

Neem bij uw diner met uw Dinercheque ook een bijpassend wijnarrangement. Bij Restaurantje Nummer 7 hebben ze veel verschillende wijnen uit diverse landen. Op de wijnkaart staan maar liefst 100 wijnen, waarvan u er maar liefst 20 per glas kunt bestellen. De eigenaar is een echte wijnliefhebber en adviseert u graag. Kwaliteit staat altijd op nummer één!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10