Restaurant Heerlyckheijd

Dinerbon Nieuwvliet Restaurant Heerlyckheijd
Adres
Baanstpoldersedijk 4
4504 PR Nieuwvliet
Telefoon
0117 376 700
Dinerbon Nieuwvliet Restaurant Heerlyckheijd
Dinerbon Nieuwvliet Restaurant Heerlyckheijd

Restaurant Heerlyckheijd is een sfeervol restaurant dat onderdeel uitmaakt van het Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad in het Zeeuwse Nieuwvliet. Dit vakantiepark ligt op steenworp afstand van de prachtige kustlijn van Zeeuws-Vlaanderen. Vanaf dit park wandelt u zo het strand of en fietst u zo de prachtige natuur in. Als u daarna trek heeft gekregen, moet u bij Restaurant Heerlyckheijd zijn. U kunt hier namelijk in ruil voor uw Dinerbon heerlijk lunchen en dineren in een ontspannen sfeer. Het enthousiaste team hoopt u spoedig te mogen ontvangen.

Zeeuws-Vlaanderen staat bekend om haar gemoedelijke, culinaire en gastvrije karakter. Dit zult u ook zeker terug vinden bij Restaurant Heerlyckheijd. In ruil voor uw Dinerbon eet u hier de lekkerste lokale specialiteiten. Hierbij mogen de echte Zeeuwse mosselen natuurlijk niet ontbreken! Deze zijn natuurlijk wel alleen in het mosselseizoen beschikbaar. Daarnaast is er voldoende keuze uit een ruim aantal heerlijke vis- en vleesgerechten. Voor de liefhebbers worden er ook verse pizza’s gebakken! Deze kunt u ook met uw Dinercheque bestellen. Restaurant Heerlyckheid heeft met haar inrichting een mediterrane sfeer gecreëerd, waardoor u nóg meer in de vakantiestemming zult komen. Als het zonnetje schijnt, kunt u natuurlijk ook plaats nemen op het fijne terras! Geniet van een lekker hapje en drankje met uw Dinercheque.

Restaurant Heerlyckheid vormt de perfecte afsluiting van de dag. Het is de gouden combi van gastvrijheid, gezelligheid en overheerlijk eten. Laat u culinair verassen na een fietstocht in het schitterende natuurreservaat De Verdronken Zwarte Polder of een dag zwemmen in de zee of het aangelegen zwembad. Eet smakelijk!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10