Hostellerie Schuddebeurs

Dinerbon Noordgouwe Hostellerie Schuddebeurs
Adres
Donkereweg 35
4317 NL Noordgouwe
Telefoon
0111-415651
Dinerbon Noordgouwe Hostellerie Schuddebeurs
Dinerbon Noordgouwe Hostellerie Schuddebeurs
Dinerbon Noordgouwe Hostellerie Schuddebeurs

Let op: Hier kunt u uw Diner Cadeau alleen gebruiken van maandag t/m donderdag

Hostellerie Schuddebeurs accepteert nu ook graag uw dinercheque! Dit leuke en vriendelijke restaurant kunt u vinden aan de Donkereweg in Noordgouwe. Het restaurant bevindt zich in een oude gelagkamer van de herberg. In het restaurant is schoonmetselwerk te zien, op de vloer liggen eeuwenoude plavuizen en zijn er oude beursjes aan de wand. Dit alles zorgt voor een bijzondere ambiance uit de oude tijd.  Het enige wat u in dit restaurant doet is gastronomisch genieten! De persoonlijke gastheerschap is hier ook uitstekend. De bediening is namelijk heel vriendelijk en het hele team is gastvrij. U kunt met al uw vragen en wensen bij hen terecht, zodat zij u hier mee kunnen helpen. Op deze manier zult u alleen maar kunnen genieten van al het moois en lekkers om u heen en op uw bord! Hostellerie Schuddebeurs heeft ook een mooi terras met veel groen. Zowel binnen als buiten is alles keurig onderhouden.

In de keuken staan getalenteerde koks die weten hoe zij de beste gerechten moeten bereiden. Zij besteden veel aandacht en liefde aan de gerechten om zo de smaak van het gerecht uitstekend naar voren te laten komen. De koks werken uitsluitend met verse producten. Hierdoor kan de menukaart regelmatig veranderen, want de menukaart is gebaseerd op het seizoen waarin u zich op dat moment bevindt. U kunt bij Hostellerie Schuddebeurs voor uw dinerbon heerlijke vleesgerechten verwachten, maar zij serveren ook zeker vis- en vegetarische gerechten.

Voor echt lekker eten in een bijzondere omgeving gaat u naar Hostellerie Schuddebeurs. Betaal zeker met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10