Brasserie Bries

Dinerbon Renesse Brasserie Bries
Adres
Laone 2
4325EK Renesse
Telefoon
0111 462500
Dinerbon Renesse Brasserie Bries

Wist u dat u nu de mogelijkheid heeft om met uw dinerbon heerlijk ontspannen te gaan dineren in Brasserie Bries, de brasserie die hoort bij het Badhotel Renesse? Brasserie Bries is een zonnige en gastvrije brasserie met een huiselijke doch chique inrichting. U bent hier meer dan welkom om met uw dinercheque te genieten van een luxe diner dat is samengesteld van gerechten uit de Mediterrane keuken. In deze keuken is duidelijk de Zeeuwse flair te merken. Of u nu met vrienden, familie of collega’s wilt komen dineren, er wordt altijd een plekje gevonden waar u leuk kunt zitten. De ligging van Brasserie Bries is ook zeer bijzonder. De duinen liggen praktisch in de voortuin en u kunt een bezoek aan de brasserie met uw dinerbon dan ook zeer goed combineren met een dagje strand of een verfrissende duinwandeling.

Op het menu staan heerlijke gerechten uit de Mediterrane keuken, die worden bereid met een Zeeuwse twist. Zo bereiden de koks voor u heerlijke verse oesters, Oosterscheldekreeft, Zeeuwse forel of een prachtig stukje vlees van de Levenstrijdse dijk. Een deel van de gerechten wordt bereid op een echte Green-egg barbecue, waardoor ze een unieke en bijzondere smaak krijgen. De bediening kan u uiteraard adviseren over de lekkerste bijpassende wijnen uit het grote assortiment dat Brasserie Bries heeft. Laat u heerlijk in de watten leggen en geniet van de vakantiesfeer die heerst in de brasserie.

Het team van Brasserie Bries hoopt u spoedig welkom te mogen heten in het lichte en sfeervolle restaurant. U kunt uiteraard met uw dinercheque betalen, dus schroom niet om deze mee te nemen wanneer u de brasserie bezoekt.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10